Annons
16 December 2009

Alla är lika under Fluffet 1

Jag gillar inte att använda ordet fett längre, på fullt allvar. Eftersom jag mest jobbar med kvinnor så har jag insett hur mycket värdeladdningen av ett ord har. I min fysiologidränkta värld så är en fettcell, just en fettcell. Men de ansiktsuttryck jag bevittnat när jag använt ordet fett, speciellt hos mina skådesplerskor, vill jag inte se, och heller  inte utsätta någon för. Det är nästan mardrömsgivande. Så därfor använder jag ordet fluff istället, för det bemöts ofta av ett litet leende, och det tonar ned det skräckingivande “F-E-T-T-E-T”. När jag ska skrämmas, drar jag fram FETTET ur ordlådan, och då blir det fart på träningen!

Läs mer om:  fettcell, fluff

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar