Annons
16 December 2009

Alla är lika under Fluffet 2

Hur många gånger har jag inte hört “jag tränar men ingenting händer”, “min diet är felfri, jag vet inte vad jag gör for fel” eller, “jag har tjock benstomme”, för att sedan efter stunds intervju inse att det är en mental hälsomur de måste hoppa över, mer än att förlita sig på OTROLIGA dieter och träningsprogram. Och det är just i det här vägskalet, alla blir lika infor Fluff-guden, vare sig man är Kate Beckinsale eller Gunilla Svantesson. Ekvationen, säger jag till dem, är väldigt enkel: var ärlig mot dig själv och lyssna på din kropp i alla lägen. Om du är en frisk människa så är rätt träning och ordentlig mathållning nyckeln till välbefinnande och viktminskning. Men bara om du verkligen ärligt håller dig till den. Varje träningspass, ska vara utmanande i någon form. Det är ju så man gör framsteg, genom motstånd av något slag. Och det ÄR verkligen så enkelt som kalorier IN vs kalorier UT. Man kan kanske tro att det på något sätt är lättare för de som är i jättebra form, att stanna där, men det är absolut inte sant.

Jag tror att de har människorna antingen har någon som kollar vad de stoppar i munnen (en sån som mig), och hur mycket de tränar, eller så har majoriteten av de här människorna hittat en balans av disciplin och självbild. Och vägen dit är öppen for alla. Ofluffiga som fluffiga.

Läs mer om:  disciplin, fluff, självbild

Kommentarer

  1. Tokan,  17 December, 2009 10:37

    En stilla undran? Vem är Fluffguden. Är det hon, han den, det… Hälsningar från en liten fetknopp som inte hänger med….

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar