Annons
18 January 2012

Allt går bara viljan finns

Det nya härliga året börjar med underbar energi från vistelse hemma med släkt och kära vänner! Jag kan inte börja förklara hur kärleken och umgänget förändrar mitt liv radikalt varje gång. Som att få en adrenalin spruta!! Energin jag tagit med mig smittade helt av sig bland mina kunder och de tappra som kommer och tar mina klasser på Equinox i Hollywood och Crunch Fitness! Mitt nya flexibilitets program Bendable Body drar många nyårslöften, och Shape Magazine skrev tom om det den här månaden! Spännande! Men det som ger mig mest lust till mitt jobb är de som Uppskattar sig själva så mycket så att de kommer, ber om hjälp, ger sig till mig utan motstånd, och verkligen GÖR allt det som ska göras, för sin egen skull! Två av mina nya Tappra är ett power par som jobbar med hår och make upp för Hollywoods Kända och Uppmärksammade. De gör som många andra med den typen av klientel här: Ger sitt allt för att kändisarna ska vara nöjda och glada. Självklart är det då lätt att glömma bort sig själv: dvs äta dåligt, sova för lite, inte träna, och vara för trött för att umgås med de man älskar. Som när man är mamma eller pappa kanske? Eller om man tar hand om en gammal eller sjuk släkting…Nu är det iallafall dags för power paret att FÖRÄNDRA livs stilen, och det går, eftersom viljan finns! Vi tränar effektivt, men träffas framför allt för coaching en gång i veckan. Där får de som en liten skola lära sig att äta ordentligt, och hemligheterna bakom framgångsrik fett förbränning och muskel uppbyggnad, de får diskutera del mål och hel mål, lära sig och tid och energi planera, jag allt som verkligen behövs för att det här ska funka i det långa loppet! Jag får deras hela uppmärksamhet och engagemang, de får min odelade passion för vad jag jobbar med, varje vecka. Det blir en win-win situation! Det har bara gått två veckor och de här killarna gör sådana fantastiska framsteg, att hela min egen dag förändras. Deras betalning har jag beslutat att donera till en organisation som heter Raincatcher.com där non-profit företaget har framställt ett vatten filter som installeras i tredje världens länder, så att invånarna i dessa små och bortglömda byar kan få dricka rent vatten. Alla vinner lite grand. Visserligen kan det vara sten coolt att jobba med Natalie Imbruglia och Marisa Tomei, men i dessa andra möten med människor så lever jag verkligen mer än någonsin. Cirkeln är på något sätt sluten. Allt är möjligt. Lev Högljutt!!!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar