Annons
20 February 2011

Älska Dig Själv

Avsaknad av Kärlek ar lika trist som dess närvaro ar nödvändig, för att inte tala om mysig! Att ge dig själv kärlek ser annorlunda ut än vad du tänker på I forsta hand när någon säger Kärlek. När din kropp är sjuk och trött sa behöver den extra mycket kärlek från dig själv. Du ar den enda som kan begränsa dig själv, och likaså ge dig själv tillåtelse att leva bättre. Om du beslutar att uppfatta dig själv som o älskad, sa kommer du inte att komma närmare din egen lycka och glädje. Kärlek ar Glädje! Ge dig själv det du skulle vilja att någon annan gav dig, I form av god och nyttig mat, trevliga stunder att göra saker du tycker om, och en ständig påminnelse att du lever DITT liv, och inte någon annans. På det sättet kan du dela med dig av allt det goda, starka, och kärleksfulla du skapat inom dig.

Några gåvor att Ge dig Själv:

Laga mat hemma istället for att äta ute.

  1. Ät mat som r levande och naturlig.
  2. Reducera snabb mat och socker
  3. Ät mat av god kvalitet, tom nar det galler choklad
  4. Rensa magen ordentligt, detoxa, några gånger per år
  5. Glöm att läsk ar något man dricker.
  6. Pressa citron I vatten, eller blanda ner färska bär I mineral vatten.
  7. Meditera eller bara ge dig själv några minuters hjärn lugn om dagen.
  8. Skriv ett brev till dig själv där du ber om ursäkt för att inte ha gett dig själv kärlek på så länge. Och förlåt dig själv.
  9. Gör något aktivt! Varje dag! Stretcha i 5 min, gå i 10, gör en hemma dvd om du inte kan gå till ett gym. Sätt pa din favorit musik och DANSA I vardagsrummet!

Kanske känner du att du tänder ett ljus I hjärtat igen, och bara genom dessa enkla små medel, sa ger du dig själv tillstånd att vara din egen prioritet, som du kan dela med dig med andra.

Vill du dela med dig hur det känns? Skriv till mig på Tanja@loudfitness.com

Lycka Till och

LIIVE LIFE LOUD

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar