Annons
28 July 2010

Är du en Krigare?

Jag träffar människor överallt och hela tiden-på gymet, på min FaceBook sida (Loud Fitness) eller i andra livs situationer, som vill förändra sitt liv på något sätt. Deras första tanke eller fråga när de ser mig är ju såklart om hälsa och träning, mitt yrke-de vill bli starka, komma i form, känna sig bättre fysiskt. Min första tanke är alltid att den här könslan de har att vilja förändra EGENTLIGEN är något mer djuplodande, och något som sitter längre in än på ridbyx låren eller på rumpan…det är en föraning om att vilja förändra en tillvaro till det bätre. Kanske är det en mjukstart yill att finna sin inre Krigare? http://www.philosophersnotes.com/ideas/show/paulo-coelho-warrior-of-the-light

Ibland behöver vi Krigare i oss som vapendragare i svåra stunder och livskriser…men vi har faktiskt också VALET att använda våra Krigar krafter när vi vill! Jag har verkligen sett det här hända många gånger, och även om livet är sådant att det inte fungerar på samma sätt för alla, så är det värt att undersöka, vara nyfiken, ödmjuk och försöka iallafall. Man missar såååå mycket genom att vara för  “fulländad” för att försöka nya strategier:) och det finns inget vackrare eller mer inspirerande än att se det där lilla ljuset lysa starkare. Livsgnistan som berättar att Du vet vad som är viktigt, Du respekterar dig sjöälv och din kropp och själ och vad du kan tillföra dina nära och kära!

Live LOUD!!

Kommentarer

 1. Emma,  30 July, 2010 16:24

  Hej Tanja,

  det är en sak som jag är lite förvirrad över och det vore skoj om du kunde tänka dig göra ett inlägg om det. Om målet är att främst gå ner i fettvikt (och sekundärt bygga muskler och öka konditionen) så verkar det finnas 2 “skolor”. Den ena är att man ska träna korta tuffa pass med intervaller och tung styrketräning. Den andra skolan verkar mer luta åt många reps och lång pass med lågintensiv träning… Biggest Looser konceptet verkar ju köra på konceptet ‘träna länge och mycket’. Jag förstår att de står under övervakning av doktorer etc men med din erfarenhet av att coahca överviktiga (och om förutsättningen är att man är frisk och har mycket tid att träna) vilket “koncept” skulle du då rekomendera?

 2. jonas,  09 August, 2010 8:55

  Jag och min kompis tog beslutet för sex veckor sedan. Sedan dess har vi gjort sex pass i veckan och är inne på den sjätte veckan nu. Kika gärna på vår blogg som finns på http://mindblow.nu/ .

  Har inte tränat på 20 år och har upptäckt att jag älskar det! Hade jag vetat detta tidigare hade jag tränat genom hela livet 🙂

 3. tanja,  21 August, 2010 17:17

  WOW Jonas!! Är det inte fantastiskt!! Det är som att vakna…eller hur!! Jag är väldigt glad att du känner så och grattis för att ha börjat förändra ditt EGET LIV!!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar