Annons
28 February 2012

Är förändring möjlig?

Vilket VIMMEL av “kom i form på 6 dagar” övningar, och Medelhavs Dieten vs LCHF!! Jag har jobbat med vad jag gör i 15 år + och ÄNDÅ så kan jag själv känna bitter frustration och förvirring ibland. Självklart vill man gärna tro på att det finns ett lättare, kortare fågelvägen till det man vill ha. Det som definierar träning är att det är jobbigt, speciellt för de som precis börjat. Det som definierar förändring är att det är jobbigt, obehagligt och ibland helt enkelt för jäkligt. När det är som mörkast och jobbigast, DÅ sker de största förändringarna. Just när larven tror att livet är över, så blir den en fjäril! När jag coachar mina kunder så låtsas jag inte att det finns genvägar. Jag berättar helt enkelt om hur det kommer att vara ett tag framöver, och hur svettigt, för jäkligt och helt sjukt det kommer att kännas ett tag. Och sedan kommer belöningen så småningom: det man väntat på, energin, kroppen förändras, hormonerna sprudlar och man mår bara as bra!! Jag har upplevt mer långvariga resultat hos de kunder som inte föreställer sig att det finns genvägar, än tvärtom. Att förändra något varje vecka, med hela den fysiska kroppen och hjärtat som motor och guide, skapar vanor som jag vågar påstå räcker livet ut. Visst finns det ny fantastisk forskning inom området hälsa ( behovet är större nu: vi behöver få må bättre allihop) men tyvärr finns det ingen forskning som ännu hostat upp en metod som INTE innebär att förändring tar tid, engagemang, passion, och en riktigt stark dos av obekvämlighet. Priset är dock obetalbart! Jag är redo att åka tillbaka till LA från min födelsedags resa till Miami med sol, bad och fantastiska vänners umgänge, och slänga mig in i Coaching Maskineriet igen! Fråga gärna på om de här trenderna, och kortsiktiga lösningarna, så lovar jag att svara ärligt utan skrupler:) Det förtjänar du!

Kommentarer

  1. hanan,  29 March, 2012 17:03

    Life is a Beautiful struggle. Det vet jag som erfaren morsa och företagare.

  2. tanja,  31 March, 2012 2:13

    Hej! Jag håller med:)) Är speciellt impad av Mammor som fixar att jonglera med allt…Jag står upp när Ni kommer in i rummet;). Själv tycker jag ibland JAG har mycket (bortskämd!)!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar