Annons
2 April 2011

Barcelona Vår och Perspektiv

Jag är nyligen hemkommen från en vecka i Barcelona där jag fick hälsa på min unga brorson på upptäcksfärd och fick lite kärlek och tjej snack från min bästa vän som flög ner från Stockholm. Det finns inget mer energi givande än att träffa de man älskar, prata om livet och äta Tapas och bara få uppleva något tillsammans. Barcelonas vackra strand omgiven av själva staden, gav utlopp för flera löpares tålmodiga lunkande, och maten (förutom alla de här baguetterna som man inte är van vid om man bor i staterna haha) matchade en naturligt hälsosam livs stil. Jag reser oftast så budget jag kan, lågsäsong, billig coach och går till olika websidor för att finna privat ägda lägenheter som ofta är billigare att bo i än dyra hotell. En sådan sida är www.VRBO.com. Varje resa ser jag som en belöning för hårt arbete och bara för att jag förtjänar det. Och så är det något med att resa som håller mig ödmjuk inför världen…Men det är alltid lika skönt att få komma tillbaka och sova på egen kudde!!! Vad ger du dig själv som berikande belöning för hårt arbete?

www.loudfitness.com för billigt medlemskap

Lev Livet!!

Tanja

Kommentarer

  1. Mona Knutsson,  08 April, 2011 13:21

    Hej Tanja!Jag ville bara gratulera på
    namnsdagen.

    Kram från Mona

  2. tanja,  09 April, 2011 19:53

    TAck Mona!! Visste inte ens att jag hade en!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar