Annons
20 April 2012

Behöver du Motivation?!

När man bara inte pallar mer så behöver man F-n ta mig lite extra motivation. För vissa så kommer den motivationen alltid utifrån, och när den gör det så är det lite trixigt för så småningom så kör man fast, och den blir ganska kortsiktig och inte så kraftfull eller rättare sagt uthållig. Jag vågar påstå att Motivation är som bäst när den kommer inifrån. Från dig själv. Från ditt eget hjärta och din egen passion och drivkraft…och den behöver n ä r i n g!! Lika mycket som dina muskler behöver protein, och din hjärna behöver kolhydrater, så behöver ditt hjärta och din själ näring.

Tänk på det, det är inte svårt att motivera någon att göra något för sina barn. Eller en älskande att sitta uppe en hel natt utan sömn, bara för att få vara stöd. Eller att få Zlatan att spela fotboll (ok där är det kanske några mille på banken också då)…its simply kärlek.

Vad får dig att tända till? Vilken känsla eller egenskap inom dig styr och ställer med din lust och ditt liv? Finns det någon som inspirerar dig bara genom att finnas?

Jag själv älskar att se andra genomgå förändring. Det är sjukt underbart att se en människa gå från hel bort koppling från sin egen kropp och hjärta till bättre kontroll, bättre hälsa, styrka på alla plan, mentalt och fysiskt. likaså brinner jag för att lära mig. Hela tiden om allt möjligt. Även om jag inte kommer ihåg hälften, så är det ändå en underbar lärostund som fyller på på insidan. Och så älskar jag att se andra leva sin passion. Vare sig det är min underbara kollegor som ger av sig själva för att andra ska få använda dem som en stege till ett bättre jag, eller artister som skapar konst som också glädjer andra. Det kan vara vad som helst, om det är äkta-och den passionen brukar LYSA hos folk!

Vad jag säger är att ibland behöver man bara gräva lite på hemmaplan, inne hos sig själv för att få den bästa motivationen, och då kan man sluta söka efter nästa kick…och nästa…och nästa…Du är din egen bästa lärare. Din gåva till andra är att dela med dig av dig själv för en sak är alldeles säker: det finns bara EN sådan som Du är!! Gratulerar!

Live Life Loud

Läs mer om:  Fotboll, Lärare, motivation

Kommentarer

  1. Malin - Malins liv och bravader,  23 April, 2012 8:43

    Vilket underbart träffsäkert inlägg.
    Jag har läst din blogg under flera år men jag tror aldrig att jag har kommenterat förut. Tack för alla bra, tänkvärda inlägg du gör. Du är en stor inspirationskälla för mig. Kram Malin

  2. tanja,  05 May, 2012 1:03

    Hej Malin!! Tack för att du läser-kul att höra!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar