Annons
7 January 2012

Bered vägen för ett fantastiskt år!!

Första veckan i Januari!! Jag har äntligen kommit tillbaks till LA, där solen väntat på mig (vill jag tro)…25 grader varje dag, T Shirt väder!! Den här första veckan så börjar jag med att lägga grundstenarna för ett bra år, för både mig och mina kunder. det första vi gör är en hel veckas rensning för kroppen. Den är mild och helt ofarlig, och känns bara bra helt enkelt. Jag är inte mycket för de våldsamma faste rensningarna, utan vet med säkerhet att en kropp som tränar hårt behöver alla sina näringsämnen och proteiner. Den enklaste rensningen är 3 dagar ALLA grönsaker och färskslungade grönsaks juiver du kan komma på. Checka in min Facebook sida för recept!! Sedan lägger jag till lätta proteiner som äggvitor och fisk på dag 4 och 5, och sist lägger jag till långsamma kolhydrater dag 6 och 7! Lätt som en plätt faktiskt. Varje kväll i 7 dagar dricker jag ett milt rensande te, för att få igång processen, och redan på dag två har jag massor med energi! Att lägga grundstenarna innefattar nya mål sättningar, och schemalagd träning. Vad gäller i år? Vad vill du ha? Den enda som kan påverka att något händer är Du! Vad är meningen med det hela? Att finna och känna att där är en mening med det du vill skapa för dog själv och de du älskar, är en av de viktigaste komponenterna. Det är denna djuplodande mening som kommer att ge dig kraft och motivation när det börjar bli jobbigt. Skaffa dig en ny dagbok, och ta dig en grundläggande planerings stund, kanske med din älskade, med dina barn, med dina vänner…Välkommen till 2012!!!!

LevHöglutt som bara den!!!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar