Annons
5 October 2010

Biggest Loser Chatten – riktig lycka!

Just nu sitter jag pa flyget mellan Miami och Los Angeles och forundras over teknikens under. Jag har tyvarr inte mitt svenska tangent bord med mig sa det har blir en rolig ordresa utan prickar och ringar…

Idag satt jag, till hotell receptionistens forvaning, och grat nar jag chattade pa Biggest Loser-Klubben Sverige. Jag kunde inte tro mina ogon (eller rattare, jag blir lika varmt glad varje gang).

Hur “coolt” det an kan verkas vara i Hollywood, sa finns det absolut inget som slar det exakta ogonblicket da man far bevittna nagnos framgang och gladje i sjalen.

I chatten far jag traffa ett flertal medlemmar som aterkommer med framgangar, bakslag, veckan sorgestunder och ja, bara hur ja-la jobbigt resan ar.

Den har veckan var dar ett flertal med andan pa ratt stalle, och speciellt en tjej som kampat sig genom helvetet att komma igang de forsta 3 veckorna – och nu sa borjar det ge resultat!! Hennes arliga gladje fick mig att uppfyllas, och till och med genom skarmen sa kande jag hennes stolthet och fullkomliga lycka!!!

Jag har inga barn sjalv, sa jag kan inte alls beratta hur det kanns nar de gor nagot som de sjalva ar stolta over, men den har kanslan ar sa uppfyllande, och det ar den som gor mitt jobb vart allt. Jag blir glad nar ni lyckas!!

Det finns alltid ett satt, man maste aktivera sin vilja och handlings kraft. Tack for att ni gor mitt jobb till varldens lyxjobb!


Läs mer om:  Biggest Loser

Kommentarer

 1. Mia,  07 October, 2010 12:44

  Hej Tanja!
  Jag tycker det skulle vara intressant om du ville delge oss hur en vanlig matdag kan se ut för din del? Jag undrar också hur du ställer dig till proteintillskott (drinkar och bars mm), är det något du själv intar eller tycker du att det räcker med bra mat? Många tycker idag inte att man som vuxen behöver mjölkprodukter utan istället ersätta med soja eller havreprodukter, hur ser du på det?

  Med vänliga hälsningar
  Mia

 2. k,  11 October, 2010 23:44

  hej, hur kommer jag igång efter ett träningsuppehåll?
  Hur ska jag lägga upp kosten igen, äta rätt och hälsosamt? hur många gånger i veckan ska jag träna om jag är nybörjare? vilka träninsgformer ger bra resultat, om man vill få plattare mage, starka övrigt fina ben/lår/armar se vältränad ut och må bra.

 3. tanja,  13 October, 2010 18:18

  Hej Mia
  Självklart blir det lite olika beroende på hur jag tränar såklart, men för det mesta så äter jag gröt på morgonen, om jag inte väljer en protein frukost (ägg och någon form av knäckebröd). Jag dricker alltid en vädligt grön grönsaksjuice gjord på persilja, selleri, vetegräs, grönkål och spenat. Mina mellan mål under dagen varierar mellan en handfull nötter, knäckebröd med hummus, ägg, beroende på vad jag behöver just då. Lunchen innehåller för det mesta kolhydrater: kyckligbröst med grönsaker och fullkorns ris tex, och min middag ligger lägre på kolisar, men självklart också beroende på hur jag tränar den veckan. För det mesta så äter jag riktigt mat från moder jord, och tycker att det är fantastiskt! Alla behöver inte lika mycket kolhydrater, eller proteiner tex…det är väldigt viktigt att balansera måltiderna med träningen. De enda kost tillskott jag tar är oljor och multivitamin, men jag anser att om man har rätt balans så får man i sig vad man behöver dagligen genom vanlig hälsosamt härlig mat!
  LIVE LOUD

 4. tanja,  13 October, 2010 18:23

  Hej K
  Oj du har många frågor:) Jag kan hjälpa dig lättas genom att skicka dig till min blogg på http://www.loudfitness.com där du finner ett 10 veckors program som hjälper dig att börja, och du får tips om alla saker du behöver tänka på. Om du orkar vänta till Januari så kommer det också ut en ny bok om hur du börjar…den heter bara enkelt Träna med Tanja! Om jag ska svara kort på din fråga så säger jag: BÖRJA!!! Planera in 3 promenader i veckan, och fullfölj dem! det är ju en sak att tänka på att göra allt det här, och en annan att verkligen utföra det…så börja i rätt ände med att helt enkelt föra in 3 dagar i ditt schemat-och sen KÖRA IGÅNG!!!! Om du behöver mer hjälp kan du vända dig till biggestloserklubben.se där du får massor med stöd och tips!!!! Lycka till
  Live Loud

 5. k,  22 October, 2010 15:15

  Tack för svaret!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar