Annons
18 August 2011

BIGGEST LOSER nominerad!

UNDERBART!!!! Fick ett mail från produktionen i Sverige att Biggest Loser blivit nominerat till Kristallen i år! GRATULERAR till hela det underbara gänget…Alla tävlande som valde att blotta sig och visa sina svagheter och sin kämpar anda. Produktionen som varje dag, och natt, levde och andades Biggest Loser för att skapa ett program som inspirerar och hjälper, och såklart sist men inte minst, min kära Mårten Nylen som lever som han lär och inspirerar genom att bara finnas till. Det jag lärde mig av vår inspelning av första säsongen, var faktiskt att vi alla har svårigheter, och saker som tynger oss i livet. Om det inte är vikten, och matbeteende som kan upplevas jobbigt så är det annat. Det är så vi är skapade att utvecklas, genom konflikter och svårigheter. Lika mycket som jag fick visa Florence och Maria och de andra underbara om träning och hälsa, så lärde de mig om syskonkärlek, och passion…det tackar jag för! Nu håller jag tummarna för VINST såklart!

LiveLifeLoud

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar