Annons
11 January 2012

Biggest Loser Sverige 2

Det händer så mycket! Redan! Och det är bara andra veckan i Januari! Idag börjar andra säsongen av Biggest Loser Sverige och jag sitter på nålar! Vem ska vara med? Hur ska det gå? Vill titta live, men jag är ju här i LA och gör mitt jobb. Ibland är det lika jobbigt som trevligt att ha fötterna på två kontinenter. Just i det här fallet så har det tyvärr betytt att jag varit tvungen att välja var jag skulle befinna mig. Jag tar lärdom av alla deltagare jag träffade förra året, och de jag fått träffa genom cyber space i år! Lärdom om tacksamhet, kämpar anda, och livsöden. Underbara Facebook!! Hela jag vibrerar av bara tanken att de nya deltagarna ska få en riktig chans till att skapa sig ett nytt, friskt liv. Transformeringen som händer under och slitet och mödan är något man ALDRIG kan fejka eller replikera. Man måste helt enkelt gå igenom den. First we must suffer…och sedan går solen upp som aldrig förr, allt blir kristallklart, och man kan njuta av livet om än liiite friskare, gladare, piggare. Så glöm inte att följa med på deras resa tillbaka till sig själva, ni kanske också känner igen er i något?

Lev Livet Högljutt!

Kommentarer

  1. Carita,  13 January, 2012 16:37

    Åker till LA i mars April vill träna med Tanja IRL , hade kontakt med henne för 5 år sedan men då blev det inte av.
    finns det möjlighet att komma i kontakt med dig nu ? / Carita

  2. tanja,  18 January, 2012 1:59

    Hej Carita!! Visst fick du mitt mail? Det ska bli trevligt att träffa dig och jag hoppas verkligen jag är I LA när du kommer!!
    LiveLoud!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar