Annons
13 January 2013

Cleanse

Man kan ju faktiskt bli lite allergisk och framför allt skeptisk vad gäller rensningar, detox, tarmsköljning, och allehanda knep och knåp som folk tar till sig för att effektivisera förbränningen, och rensa bort det dåliga samvetet efter ett absolut mass och hets ät kanske…Här i Hollywood, så är det ganska långt till “den gyllene medelvägen” och de mest torterande rensningarna är de som säljer mest. Extremt står högst i kurs. Tyvärr kan de vara direkt skadliga, och många leder inte till det kanske önskade resultatet i det långa loppet. Jag brukar köra en mild och naturlig rensning i början av året för att 1. Uppmärksamma en Början!! 2. Rensa bort socker sug och kolhydrat beroende 3. Ge tarmarna en chans att komma igång ordentligt 4. Testa min disciplin. Den är superlätt, ofarlig och praktisk!! Den korta versionen är att man mer eller mindre äter bra grönsaker i 7 dagar, alltså alla mål ska vara grönisar. Man behöver omega tillskott, och så dricker man ett milt laxerande ört te på kvällen, thats it! Dag 4 och 5 lägger man till lite protein, jag brukar lägga till ägg, och dag 6 och 7 lägger man till lite tyngre kolhydrater som typ fullkorns ris eller bulgur. Lätt som en plätt! Det blir mycket mat, och man får ju äta så man behöver inte lida…Toabesöken blir FÖRHOPPNINGSVIS många;) och man behöver inte oroa sig för att förlora muskel massa etc…Måtten varierar såklart enligt storlek på kroppen och knoppen. Den ger, (erfarenhets utsago) MASSOR med energi. Man blir av med sötsuget och det är ett superlätt sätt att börja äta ordentligt, balanserat, och regelbundet. Kolla min Instagram (loudfitness) för bilder etc!!

Testa vet ja!!

Live Loud!

Cleanse

 

Kommentarer

  1. Lovisa,  21 January, 2013 11:38

    Åhh äntligen har jag hittat en svensk som jobbar inom träning i LA. Jag och min kille vill utbilda oss till kostrådgivare i LA. Har du något bra ställe att rek?

    Kram

  2. tanja,  22 January, 2013 0:02

    Hej!!!
    Bor ni här i LA? Jag är själv en DIE HARD Precision Nutrition fan!! Jag kan inte sluta tala gott om dem. De är vetenskapligt utformade, och har en modell som engagerar beteendet i samband med mat och träning också, inte bara snack om närings innehåll och mängd.Nu vill jag säga att jag INTE är ngn som förespråkar LCHF eller Paleo specifikt, så det hade varit bra och få lite mer detaljer om vad ni är intresserade av? Då kan jag guida er enligt ert intresse och inte mitt eget;) Live!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar