Annons
5 May 2012

COOLASTE magen och LA liv

Man är ju en sån’ där som letar efter utmaningar!! Jag är ärligt talat socialt superblyg ibland, men om du ber mig göra något fysiskt med kroppen så känner jag mig nääästan alltid stark nog att PROVA iallafall, även om jag inte vet hur det kommer att gå. Jag tränar för att må bätter helt enkelt, och det hjälper helt klart mitt självförtroende också. Jag testade det här på gymmet häromdagen, och det gick väl sådär, som ni förstår!! Skickade det till min brorson Marco Djelevic Virriat (Mr Sweden) så att han har något och bita i…#mce_temp_url#

Vågar man Testa?? KLART!!!

Annars har jag fått visa LA för min business partner och otroliga inspirations källa på alla vis (du har mitt hjärta) under de fyra dagar vi njutit medan vi planerat hur vi ska ta över världen. Motto att Inspirera till Hälsa och Välmående växer sig starkare för varje dag!

Live Life Loud

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar