Annons
21 January 2013

Då har det blivit dags för en förändring!!!

Förändringar är bra, speciellt om de är oväntade och jobbiga. Det kan ju vara svårast att komma ihåg när “the proverbial shit hits the fan” som man säger här;). Själv tycker jag om att vara i full kontroll (vad OVANLIGT för en Tränare och Coach att känna så eller huur haha) och när jag iNTE är det så blir jag arg, ledsen, och otroligt otålig tills jag intellektuellt successivt tar mig till bättre tankar och förändrar min egen perception av vad som pågår. Tro mig, bara för att jag och mina kollegor skriver så mycket om det här med förändring och viljestyrka så betyder det ABSOLUT inte att vi på något sätt har patent på det där. Och det betyder INTE att vi är uteslutna från alla händelser, känslor eller ångestfyllda beteenden. Vad jag dock tror är att vi helt enkelt vandrat den vägen och verkligen valt att dela med oss så att vi kan känna oss som ett team, något sorts kollektiv, och hjälpa varandra på vägen. Jag vet att JAG vuxit med mina plågor och tom tagit ett MA i Psykologi för att förstå mig på livet och beteenden!! Fråga bara några av mina vänner Cecilia Duberg, Magdalena Bibik och Petra Kolber…Nu känner jag bara att Sharing is Caring! Vad kan jag göra för dig?

2013 har med sig en MASSA förändringa i mitt eget fall. Vissa mindre mysiga, andra helt fantastiska!! En tråkig nyhet är ju att det är dags att säga farväl till Må Bra bloggen efter ett antal fantastiska år här! Det har varit superkul att dela med mig tankar och Livet i LA, men nu är det dags att byta miljö för inspirationen och entusiasmens skull. Det finns inget som peppar mer än ett litet miljö ombyte. Jag kommer istället att finnas på Svenska Lifestyle and Fitness Magazines Blogg websida och blogga där. Mitt djupare samarbete med Sv Fit Mag har ju varit stabilt och mycket långt, och jag är GLAD att ni fortfarande kan följa med och läsa där!! Självklart finns jag också alltid på min Loudfitness Blog här i LA!

Jag vill tack Må Bra för ett trevligt samarbete under alla dessa år, och jag hoppas verkligen jag kan hjälpa till med artiklar och träningsprogram i framtiden om den finns intresse!!

Live Life Loud!!

Enter the Light

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar