Annons
23 October 2012

Där SATS den…

NU så har jag fått ett SATS kort och kan börja snoka upp stjärninstruktörer!! Det finns ju ingenting som är coolare än att komma in i en sfär där någon brinner för det de gör och vad som händer just där, just i det ögonblicket. DET är MOTIVATION för mig!! Svenska instruktörer inom grupp fitness är så otroligt duktiga, och kunniga. Det är på alla sätt imponerande att uppleva tekniker, kunskap och proffsighet. En sak som jag hittills känt saknas, är den där eld känslan, man får en extra kick av energin och LUSTEN instruktören har. Det där är ju en väldigt speciell kanske Amerikansk grej haha…lite eld och lågor, entusiasm och en skvätt Hollywood (på gott och på ont). Men där jag bor och jobbar, I LA, så missar man ofta istället teknik och kunskap. Något mitt emellan är vad jag söker…och REDAN har jag en lista på underbara personligheter som brinner för vad de gör. Jag längtar efter att få ta en klass hos dessa tjejer Magdalena Bibik och Madelinn Fernandez…blir super extra taggad av bara tanken;). Om du har något tips om en instruktör du bara ÄLSKAR att ta klass med, så är jag idel öra…

Lev Högljutt!!

Kommentarer

 1. Malin - Malins liv och bravader,  23 October, 2012 18:01

  Jag måste ju tipsa om min favoritinstruktör på Sats i Kista, som heter Ulrika Olofsson. Hon är en ren och skär inspirationskälla som verkligen ger träningen det där extra. Det är också hon som fått mig att verkligen tycka att träning är roligt, och inte något nödvändigt ont. Hennes crosstrainingpass är som en vitaminbomb för själen 🙂

 2. Malin - Malins liv och bravader,  23 October, 2012 18:31

  Glömde ju länka i ovanstående kommentar 😉
  Här hittar du Ulrika

  https://www.sats.se/vara-center/stockholm/kista/personlig-tranare/ulrika-olofsson/

 3. tanja,  24 October, 2012 10:22

  Tack för tipset Malin!

 4. Träningsglädje,  07 November, 2012 16:44

  jag tycker du ska testa jessica claréns klasser. antingen cykeln på måndag lunch eller shapen på torsdagar – eller om hon har någon yoga?

 5. tanja,  17 November, 2012 8:33

  Jag har Tagit Jessicas klass!! Hon är fantastisk;)))En av mina absoluta favoriter medan jag varit i stan! Tack för tipset!

 6. madelinn,  27 November, 2012 9:39

  Aaaah BÄSTA Tanja!!!! Vad gullig du är:-D Och jag vill komma och köra klass för dig tror jag bestämt, kanske kommer förbi dina hoods och solar mig i din energi i vinter;-)
  KRAAAAM sötnos!!!

 7. emma,  30 November, 2012 21:57

  Härligt att du har kirrat ett kort på SATS! Har själv varit en stolt och frekvent medlem där i snart 6år! Dock så är ju varken Magdalena eller Madelinn på SATS? 😛 Men riktiga toppinstruktörer är dem! Har tränat på mer än 20 olika anläggningar i Sthlm och testat otaliga instruktörer.

  Inom (Sats) cykling är bland de absolut bästa Elin Atlebond, Glenn Karlsson, Marie Enqvist och Mikael Holmerin

  Bodycombat/Bodypump; Adam Gripenblom, Tepp Sangasri, Amad Osman och Fredrik Andersson

  Sh’bam/Dans; Ari Lipponen, Charlotte Carlen, Olle Rehnqvist

  Finns givetvis mååånga fler då Sats har extremt många guldkorn, men dessa är de som enligt mig glittrar mest! 🙂

 8. Emma,  30 November, 2012 23:07

  Hej!
  Jag ser att du redan lämnat Stockholm men tänkte att jag ändå vill tipsa om min favoritinstruktör på SATS. Nadja Klimova heter hon och jag följer hennes klasser så gott det går, särskilt bodypump i Älvsjö på tisdagarna. Hon smittar av sig med sin energi och får mig att orka ge mer när jag själv tror att jag ska gå under! :).
  En egenskap jag värderar högt hos instruktörer är att få mig att känna mig coachad och sedd, trots att man tränar i stor grupp. Efter Nadjas klasser känner jag mig alltid inspirerad och motiverad till träning, så jag tänkte att ett litet tips här kanske vore på sin plats :).
  //Emma

 9. tanja,  01 December, 2012 16:31

  Madde!! Du är sååå välkommen..Jag väntar här i solen! KRAM

 10. tanja,  01 December, 2012 16:32

  Emma, tack för ditt tips! Jag kommer tillbaks lite oftare nu så jag ska absolut testa din lista:). Jag har redan fått träffa en del av dessa, och de är FANTASTISKA!! Tack igen!

 11. tanja,  01 December, 2012 16:33

  Tack Emma! Jag ska försöka nästa gång jag är i Stockholm!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar