Annons
25 July 2010

Det är OK att välja dig själv idag!!

Jag känner ibland när jag jobbar med mina Svenska kunder att där finns en genomgående tråd av dåligt samvete när de får tillfälle att tänka på sig själva lite grand. Den här företeelsen har jag SPECIELLT noterat i mammor!!! Nej, såklart inte bara Svenska mammor, men många gånger är det något som vår kultur kanske rynkar på näsan för…att sätta sig själv först ibland. Som mamma är man nog också hardwired att “ta hand om” så är det bara! Min tes är den att om man inte VET hur man ska ta hand om sig själv för att må bra, hur ska man då kunna ta hand om andra? Om man inte är lyhörd med hjärtat och när sina egna behov, hur vet man då när man gjort rätt hos andra? När jag tränar med mina mammor så är mycket av mitt jobb att fösa undan det där dåliga samvetet och våga ta sin timme för sig själv om dagen…eller två tom!!! Man kanske vill läsa en stund, måla naglarna, ge sig ut på en förfriskande löp runda eller bara få vara, hur fasen man vill!! Det ger barnen en super cool förebild att se upp till och att modellera sig efter…och jag tycker det är det mest fantastiska att se en mamma: stark, glad och varm, med mycket själv respekt och MYCKET kärlek att ge!! Ni inspirerar mig!!

LiveLoud

T

Läs mer om:  Mamma, Styrka

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar