Annons
17 November 2012

Det börjar närma sig slutet

Det börjar närma sig slutet på min vistelse i Fitness Stockholm, och jag är mäkta imponerad av allt jag hunnit med! De stora inspirationskällorna har ju varit de entusiastiska kollegor jag fått träffa, ta klasser för, prata med och bolla idéer med…SATS på Spårvagnshallarna, och deras Hot Mojo har inte bara hjälpt till att hålla mig balanserad och lugn efter galna inspelnings dagar, men har också presenterat sina bästa och mest entusiastiska instruktörer, som får mig att vilja stanna längre! Jessica Claren, Ari Lipponen och de andra i gänget är fantastiska, hängivna och roliga…och det har behövts de här två månaderna. Passionerade PTs som Micke Svensson på StureBadet och Jonas Carlsson SATS, Magdalena Bibik, Madelinn Fernandez och såklart min kollega Mårten Nylen är ganska upptagna, men de bästa i stan (OM ni söker bästa PT gänget, voila!)…Och såklart-resten av tjejerna från nätverket B.A.B.Y. (bli medlem på vår FaceBook sida!!) är era Fitness skribenter och professionella kritiker som ni kan få all det GODA tränings infot från. Mina sista kramar går till Svenska Fitness Magasin gänget som lever som de skriver och lär-takc för ett roligt shoot, och Casall Sportswear som jag inte tror att jag vill vara utan när jag åker till USA. När jag anlände så trodde jag aldrig jag skulle få träffa alla de här underbara, starka, entusiastiska…Jag reser hem inspirerad, nytänd och taggad för mer! Bring it on!! 12 dagar kvar! Tack Till Alla!!

 

Kommentarer

  1. Jessica Clarén,  17 November, 2012 15:44

    Du grymma kvinna – önskar så att våra vägar korsas väldigt snabbt igen. <3

    KÄRLEK till dig!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar