Annons
13 December 2010

En dröm förverkligas i februari…

Nu är det klart!! Jag har fått besked om att jag får en hel privat ö i Bahamas att göra min Detox Retreat på den 21-28 Februari 2011… Det här projektet ligger mig så varmt om hjärtat och nu blir drömmen verklighet. =)

Jag hoppas kunna producera flera stycken under året även i Europa, men än så länge kan ni hitta ön under Kamalame Cay Bahamas.

Vi kommer att lära oss lugnande andningtekniker, träning som förbättrar hållning, och ha upplevelser tillsammans som kanske skapar en nytändning för att vilja Leva Högljutt!! Vad säger ni?

 

Läs mer om:  retreat

Kommentarer

 1. Petra Stegman-Axlund,  13 December, 2010 13:31

  Aaaaah! Låter ju helt underbart!

 2. Träningsglädje,  19 December, 2010 12:28

  oj, vilken grej. saknar den där träningsresan med stort “VILL ÅKA” men det där låter mitt i prick!

 3. Ing-Mari,  22 December, 2010 18:16

  Det låter helt underbart att få göra en sådan grej ¨JAG VILL OCKSÅ ÅKA….LYCKA TILL PÅ DEN UNDERBARA RESAN.

 4. Ing-Mari,  13 January, 2011 23:29

  Jag vill åka med en gång det låter helt i min stil träna och äta rätt mat och massor av sol jag älskar solen jag trivs inte i detta kalla jag fryser hela tiden ha det nu så gått på eran härliga res och lycka till!!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar