Annons
24 April 2010

En vecka innan den nya Resan: Fredag

Fredag:

Telefonkonferens, blogga, vakna till liv med mitt älskade kaffe…två nya jobb idag. En regissör som är utbränd och behöver daglig assistans till filminspelningens slut. Förfrågan om ett DVD-jobb i Colorado.


Jag tänker mest på mina söta barn jag ska träffa idag. Ett par skolor i Compton och Inglewood (vissa delar klassas som ghettoområden) får hjälp av PS I LOVE YOU foundation, att komma på fötter med sina ungar. Jag ska få följa med och se vad jag ger mig in på med mitt barnprogram.

PS lär redan ut YOGA till barnen, och tillsammans försöker vi ge dem lite uppmärksamhet och andra redskap för att stärka självkänslan. Bra balans till det andra, nu när man ändå är där man är. Barnen glada att få traffa mig. Jag får kontakt med en liten kille direkt. Det är häftigt att jag tränar kändisar och om inget annat så för Pinks skull har jag deras uppmarksamhet i 40 min.


Kvällen har födelsedagsfest på schemat, och ett Hollywoodparty som man måste dyka upp på ibland. Inte min favorit, men med tjejerna i entourage så blir det nog bra. Huset är magnifikt. Enormt, en blå lagun till pool, men exotiska träd, bambu, och sushikock. Vi minglar och skrattar åt att vi alla har något från H&M på oss. De öppnade ju bara för ett par dagar sedan. Vi ger det en timme, och sedan vill vi få komma tillbaka till verkligheten.


Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar