Annons
24 April 2010

En vecka innan den nya resan: Lördag

Lördag

Stepklass på Crunch på schemat! Det är en kändisinstruktör som har superstep-klass á la 80-tal på lördagmorgonen. Det var faktiskt jobbigt eftersom jag inte gjort det på så lange. Over the top, grapevine, ojojoj det var verkligen länge sedan. Kanske till och med på 80-talet tror jag. Diane Cannon var där. Oj vad tiden går nar man har roligt.


Idag började nog våren göra sig känd I LA. Jag har tyckt mig se vida leenden och sprattiga kroppar i solens gassande…Det är meningen att det ska vara vår iallafall. När man bott här ett tag så  börjar man märka att även LA har årstider…men det är försiktiga skiftningar. Det finns massor med blommor och grönska precis som om det varit sommar lange…

Miami känns langt borta just nu. Jag försökte återuppliva känslan lite grand med att spela mina nya cdskivor fulla med mustiga sambarytmer, salsalåtar och progressiva trum sounds.

Skriver en grej om hur svårt det kan vara att vara generös med sin medkänsla. Jag tror att bakom avundsjuka och kritik av andra döljer sig vår värsta fiende: Självkritiken! Den tar på självkanslan, och tillåter inte positivt välbefinnande av egot. Stanna upp en stund när du känner att du vill uttrycka hur “ful” näsa den där människan har eller hur “korkad” någon är…är det viktigt att fullfölja kritiken?

Kvällen för med sig middag med vänner. Vi stöter på paret i The Notebook på en restaurang. Ryan Gosling och Rachel McAdams. Duktiga båda två. Vad lustigt det är att bo mitt i Hollywood.


Vi går ut på krogen, ett ställe som heter Le Doux Café och ska vara hett och inne just nu. Dansar loss….skojar lite…kan inte stanna för lange för jag jobbar på söndag morgon. Men ett par timmar räcker för att vi ska vara nöjda och glada. DJ:n var riktigt duktig den här gången. Träffar massa folk från gymmen. Hollywood är nästan lika litet som Kristianstad.


Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar