Annons
19 April 2010

En vecka innan den nya resan: Måndag

Måndag

Vaknar i Miami South Beach på vårt hotell. Nu åker vi snart hem. Om det är någonstans jag kan slappna av och ha roligt samtidigt så är det här… Dans, sol, mina vänner och samma träningsanda som I LA. Andningsövningar medan jag ligger kvar i sängen… Jag skänker en tanke åt att det tar så lite tid att få nytt syre till hjärnan. Säg inte den tanken högt Tanja… Mina vänner kallar mig nämligen vattentanten ändå för att jag tjatar sa mycket om att dricka vatten. Nu blir det val syretanten…

Bloggar till Loudfitness.com. Mailar med klienterna. Alltid jobb, internet är en fantastisk uppfinning! Nu är det dags för beachen en stund. Stannar på Eqinox för en sista diskussion med fitness-managern där. Vi pratar om ett gästspel i under 2010. Det slår mig att jag faktiskt kan ta mitt jobb med mig vart jag än är i världen… Bara tanken ger glädje…

De t är så skönt att inte träna på fyra dagar. Kroppen säger tack och tar igen sig ordentligt innan vi åker tillbaka imorgon. En av de tre benen god hälsa och effektiv träning står på är ju vila. Och ni vet ju själva hur det är när man tycker något ar roligt: man vill bara fortsätta och glömmer att slappna av… South Beach är schemalagd avslappning. Om inget annat funkar : gör ett schema 🙂

Innan sömnen griper mig är jag tacksam för mitt jobb, mina vänner och att solen skiner.

Läs mer om:  Andning, avslappning, ledighet, sol, vila

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar