Annons
21 April 2010

En vecka innan den nya resan: Onsdag

Onsdag

Upp och träna min TV-skådis. Hon har druckit, rökt och levt loppan hela helgen. Halva träningstiden blir kärleksfull lektion i att ta vara på sin kropp. Resten tränar vi hårt. Hon känner sig nog lite bestraffad. Det är ok.

Nästa är nybliven mamma. Så här så hon ut innan hon födde. Tränade till samma dag hon förlöstes, och kom tillbaka tre veckor efter förlossningen. Nu är hon i toppform igen, och älskar det! OCH sin nya bebis Jacob!!

Crunch Fitness-klass Functional Fusion. Nu har jag eld i baken sedan jag fått vila mig i Miami. Ny musik, ny energi, mina elever har stora leenden på läpparna när de lämnar salen… Jag blir glad när de är glada!

Senare på dagen inser jag hur viktigt det är med positiv feedback, och ros från en vän eller någon man ser upp till. Crucnh Fitness-utvärdering, och min chef, min goda vän Kendall Hogan, som jag ser upp till pga av hans otroliga professionalitet och underbara charm. Massor med ros, inte mycket ris, och framtidsplaner på bordet för mig och Crunch.

Sista meditationen innan sömnen påminner mig om att det bör finnas balans i allting: glad–ledsen, positiv-negativ, göra sitt bästa-och inte göra så bra ifrån sig alls, lyckas-misslyckas. Det är tryggt att veta att tillvaron är organisk och ständigt föränderlig.

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar