Annons
25 April 2010

En vecka innan den nya resan: Söndag

Söndag

I morse kvittrade fåglarna  glatt utanför fönstret. Min favoritklass på Crunch Fitness på Sunset blvrd öppnar dagen. Det är 40 pers som väntar spänt på att jag ska stoppa in cd’n  och köra igång dem. “Vill ni vakna ordentligt idag???” “JAAAAA!!!!!” Svarar de, med arlig enthusiasm.


Den nya klienten är inhyst på ett av de flottaste hotellen Le Montrose I Beverly Hills. Jag har varit där förut för både Rachel Weisz och Matt Dillon, och träffat alla möjliga skådisar. Han är nervös för att påbörja ett träningsprogram, för att han inte rört på sig på så lange. Bra klient-det här kommer att gå hur bra som helst.


Resten av söndagen är min egen tid. Jag laddar med grönt iste idag, min favoritbok och sätter mig i solen vid poolen en stund. Boken: “Last Chance Saloon”. Marian Keyes-får mig att skratta högt!


Försöker hålla mig borta från tragiska nyheter på en söndag, och lever bara för att avnjuta nuet. Ett par goda vänner ringer, vi går på middag på The Grove som är ett stort och ganska flashigt köpcenter I LA och det ser nästan ut som en gata i Italien nagonstans. Och  ÄNTLIGEN Death at a Funeral filmen! Jag ser fram emot att skratta igen. Vi träffar på Heather Locklear i dörren (hon dejtar Spade) och Taye Diggs som min kompis bara svimmar för. En helt vanlig lat söndag i LA runt 8-tiden. Imorgon börjar det om igen, men det är aldrig riktigt likadant, och jag ser fram emot överraskningarna nästa vecka har med sig!


Läs mer om:  avlappning, egentid

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar