Annons
24 April 2010

En vecka innan den nya resan: Torsdag

Torsdag

Inbokat träninsgpass med Igor. Stor och bred kickboxare, med svallande muskler och tävlingsanda. Träningspasset verkar gå ut på att pusha mig till min gräns, och jag tror jag jobbar tills jag får blodsmak i munnen. En gnutta överdrivet…men det är inte ofta man har chans att få träna med en europeisk mästare i kickboxning…lite häftigt tycker jag som Kristianstads-bo.


Min klienter på kvällen bor I Beverly Hills. De har eget flådigt gym och tre bilar. De är båda Hollywoodfilm-storisar, och det roliga är att de lever ett relativt diskret liv i jämförelse med många av de andra. Jag längtar till Kalles Kaviar och knäckebröd. Mitt bonus när jag tränar dem är att jag får träffa deras underbara barn som är tre år: Joshua och Eli. Flera gånger Iiveckan. Jag fick vara med ända sedan deras kuvöstid, och nu pratar de oavbrutet om diverse saker som: bilar, mina redskap, vilken dag i veckan det är, varför jag pratar konstigt ibland etc…


Mamman letar fram ett par Dolce Gabbana boots och frågar om jag vill ha dem-hon har tröttnat… Njae kanske inte min stil. Jag är H&M liksom…Vi skrattar….Stora händelsen I LA. H&M öppnade i förrgår.


Alla mina vänner är på konstutställning när jag slutar för kvällen. Det är sent, jag är svettig och jag hör kudden sjunga en sång för mig…ända från bilen! Lite kruxigt att ursäkta sig från utställningen, men sömnen är viktigare än kreativ konst från en plastikkirurg.


Kudden sjunger, men jag hinner samla mina tankar odistraherat: när mina klienter delar med sig av sina egna liv, så får jag ovärderligt information om livet. Det är just därför jag älskar att lyssna på alla dessa människoöden. Bättre än film eller tv…fast kanske inte bättre än Six Feet Under…

Läs mer om:  berättelser, Hollywood, klienter, sömn

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar