Annons
2 February 2010

Ett år äldre…

Jag ÄLSKAR min kropp! Och den har månaden fyller jag 39. Med alla små celluliter och ”operfekta” skrymslen. Speciellt mina små bröst. Och mina stora öron.

De som känner mig gapar stort nu…haha! Jo det ar sant.  “Lätt for dig att säga”, säger ni och många av mina klienter, “du som är så perfekt” (perfekt I LA betyder bara smal) Det får jag ofta höra. Men jag har som alla andra normala kvinnor, en hel del att saga om min egen kropp. Det är bara mänskligt.

Processen att älska den är en resa som alla dödliga, inklusive rockstjärnor, sexsymboler och superstjärnor, färdas. Det är väldigt lätt att tro tidningar och TV, om hur perfekta andra kvinnor är, och jag är inte den första som säger att det mesta är photoshop, retuschering både här och där.

Hollywoods film- och modeindustri har fått oss alla kvinnor att tro att celluliter är ett gissel, som få bestraffade får brottas med, och VE och FASA om man är en småbröstad tjej, med hy som inte kan liknas vid en persika, och lår som nuddar varandra nar man går. VA!!??

Det är ju viktigt att göra någonting åt det man kan, eller hur? Träna regelbundet och rätt, att hitta någonting som gör en glad så att målet inte bara är ytligt. Man kan äta rätt, om man har rätt guide, och man kan fylla sitt liv och sin vardag med precis vad man vill. Vi som är lyckligt lottade att leva i en tillvaro där vi har så mycket, även när tiderna är svåra, och speciellt då, så är det bra att plocka fram de där sakerna som gör att man mår lite bättre.

Läs mer om:  ålder, brister, Ideal, perfektion

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar