Annons
26 December 2010

Ett Nytt År med Nya Möjligheter…

Det är så självklart att vi lever i en värld där bekräftelser utifrån, guidar vårt självförtroende och självbild. Lika självklart så är kärlek, medgivande och acceptans från de vi respekterar och älskar viktigt för oss. Jag vill inför det nya året föreslå att det viktigaste, allra viktigaste för att skapa en kärleksfull relation till dig själv, är att ge dig själv det du behöver. Det kanske handlar om att ge dig själv en komplimang om något du faktiskt gjorde bra, istället för att vänta på andras medgivande. Kanske betyder det att du tillåter en stund för dig själv på Nyårsafton när klockan slår tolv, för att bejaka att du är en levande, älskande, passionerad själ som vågar njuta av stunden. Vad det än är, och hur du än gör det, så är du värd varenda gnutta av kärlek åt dig själv. Först då har du kärlek att ösa över andra och vilket underbart år att se fram emot-som är så fullt av välvilja och kärlek!! Lev Live Högljutt i 2011!!

Läs mer om:  Nyårs löften

Kommentarer

 1. Sofie,  30 December, 2010 20:05

  Klokt skrivet! Ska följa dina råd…Gott nytt år!

 2. Pia,  31 December, 2010 17:44

  Detta ska jag ta med mig in i 2011:)
  Gott Nytt År och tack för all inspiration

 3. Sofie,  01 January, 2011 21:20

  Inspirerande som alltid!

  Kanske fel forum att fråga i, men hittar inget bättre… finns ngn av dina dvd-filmer på svenska? V’äntar med spänning på din bok….

  Gott nytt år och god fortsättning!

 4. tanja,  02 January, 2011 14:24

  Hej Sofie! Tack!! Nej mina dvds finns bara här i USA, men om du mailar mig på http://www.loudfitness.com så kan jag skicka en kopia till dig så får vi hoppas att du kan spela den på din spelare!!
  T

 5. Sofie,  03 January, 2011 19:40

  Hej Tanja!

  Är inte säker på att ditt svar var menat som svar på mitt inlägg, men jag är intresserad! 🙂 Mailar dig via hemsidan, ha det gott!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar