Annons
11 October 2012

Fy fasen för Träning

Dagens energi i träningspasset får mig verkligen att förstå hur vädret påverkar kroppen. Jag har så mycket respekt för Skandinaver, som (som min goda vän Chrille Rockstar sa igår: desto pissigare väder desto skönare att springa!!) gaskar upp sig mot alla odds och pillar in starka, intensiva träningspass hela smällkalla vintern. Applåd!! Det gäller att njuta av känslan efter ett pass, och paketera in den i själen, så att man alltid kan plocka ut den när det tar emot. Idag blev det löpning (under vilket jag protesterade) och trappor ( fortfarande en gnällspik) som cardio, och sedan Dead Lifts (det här känns ju bra), Russian Get Ups, Dips, Chins och multidirectional lunges (FY FAN vad det är HÄRLIGT ATT träna!!)…ja, jag fullkomligt älskar att köra slut på benen!!! Hoppas ni har en underbar Tränings Torsdag!!

Lev Högljutt!!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar