Annons
2 January 2011

Fyll de första dagarna med allt du önskar dig!!

Gott Nytt Underbart 2011!!! Mitt firande infann sig på ett super mysigt house party i Brooklyn Prospect Heights, där vi dansade och umgicks och sprutade champagne (och städade champagne mindre kul) till tidig morgon. Jag har skapat en egen lite tradition att medvetet göra det du vill göra mer av i det nya året, just på nyårsnatten och de första dagarna efter…NYC bjuder på 4, 5 + grader, massor med snö, teater besök med Ethan Hawke som stjärna och senare middags sällskap, och underbara utställningar på MoMa och Guggenheim. Till min väninnas storögda förvåning så joggar vi i Prospect Park varje morgon…Ska det börjas, så ska det börjas ordentligt!! Jag önskar er all lycka och kanske en lite tanke om att fylla era första dagar med vad som får er att le…som att hälsa 2011 ordentligt välkommen! Mottot för det nya året: Gör om dina hinder till språngbrädor!!!!!!

Love Life Loud!!

Kommentarer

 1. Frida A Werander,  04 January, 2011 9:12

  Gillade ditt motto! Tror jag snor det rakt av 😉

 2. nina,  09 January, 2011 16:28

  Hej..Snubblade in hit och tänkte börja med att ja älskade se dig i biggest looser. Ja blev så himla peppad själv i tv soffan..

  Jag har en fråga.. Det är så att jag brukar gymma på morgonen och ibland lägger ja till cardio med. PÅ morgonen är tiden då ja har som mest tid att träna. Men det ja undrar är ifall du har ngt bra och lätt frukostips innan ja drar och tränar på morgonen för att undvika besöka papperskorgen? Självklart fyller jag på förådet efter ja tränat. Tycker det är lite knepigt att komma på vad ja kan äta som är lätt och bra med både protein och kolhydrater utan att hela min frukost ska komma upp under tiden ja tränar…Ha det så bra..kram!

 3. tanja,  13 January, 2011 0:38

  Hejsan Kristina
  Tackar!! Jag brukar ta en handfull med nötter innan om jag inte äter 2 timmar innan. Du kan också äta en halv banan eller dylikt…Det är ju som sagt både obehagligt och ineffektivt att äta precis innan träning, men på morgonen så är man också ganska tom i energi förrådet efter nattens bravader, man behöver helt enkelt något som väcker kroppen!
  T

 4. Mia,  13 January, 2011 21:23

  Hej!
  Följt bloggen..love it och försöker hitta bra pepp för att hålla igång träning.
  Hur lägger man upp ett bra schema att följa om man vill gå emot alla och bygga upp kroppen från att jämt vara smal till tränad samt även gärna gå upp i vikt.
  e sjukt onyttig o kan leva på pizza om jag sulle behöva o skulle inte gå upp i vikt…störande nog..där av svårt att motivera sig att äta nyttigt.
  Tips vore GULD värd!
  tack för en kanon blogg!

 5. Berwin Lewis,  27 February, 2011 5:50

  I am very impressed with your fitness. I have started with your bootcamp dvd and hope to continue. Thanks.

 6. tanja,  05 March, 2011 18:19

  Hej Mia
  Tack för ditt pep talk! Har du checkat min websida och bloggen där? Det finns ett schema att följa och jag har också en membership sida där man får tips om bra och god mat, tränings program du kan ladda ner etc…Det kanske kan får dig på andra tankar! Jag vet att det är svårt att motivera sig att äta hälsosamt när man inte känner att vikten är ett problem, men faktum är att bra mat ger dig rätt näring för träningen!! Mat av halvfabrikat hinner ifatt hälsan till slut ändå. Jag tycker att om du har en bra balans, och kanske äter bra 75% av tiden, och lite hur du vill 25% för att det funkar för dig, så är du nog “safe”!! Du MÅSTE ju som sagt lyssna på din EGEN kropp och inte bara på vad tidningar och sådana som jag skriver:)))
  Lev!!!!!!
  T

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar