Annons
15 February 2010

Ge din kropp vad den behöver

När jag jobbar med mina klienter försöker jag bryta ned i detalj hur man jobbar med sina egna personliga problem, genom att lära ut strukturerad problemlösning för ett eller ett par problem, och analysera detaljerna stegvis. Problem har en tendens att avdramatiseras när man bryter ned dem i munsbitar som man sedan kan attackera bit för bit. Att sätta upp delmål för sig själv är ett redskap som är väldigt effektivt med hög framgångskvot. Detta underlättar att komma fram till en bättre helhetsbild av sig själv och sin hälsa.

Enligt filosofiska och fysiska teorier är allting ett system, där komponenterna påverkar varandra. Om jag långsamt drar paralleller mellan hur kroppen beter sig då man tränar med alla komponenter; vila, träna och äta, till deras synsatt på privata problem, så händer någonting fantastiskt. Om man ger sin kropp vad den behöver för tillfället, så blir biprodukten en vältränad, snygg, sexig kropp med mycket energi och levnadsglädje.

Så här har jag många gånger gått från klienters kroppsmissbruk till en hälsosam kroppsbild och själsliv, som blir manifesterat i den bästa formen i deras liv. Även utan operationer. Försök gärna själva vettja!

Kommentarer

  1. Anita Nilsson,  21 February, 2010 11:28

    Läser din blogg med glädje…..tack för att du “puffar” för det naturliga och att man skall gilla sig själv!Jag får alltid en positiv känsla när jag läst vad du skrivit.

  2. Träningsglädje,  24 February, 2010 22:30

    så otroligt klokt!

  3. Tanja Djelevic blogg | Träningsglädje,  24 February, 2010 22:37

    […] har hittat till stjärn-PT:n Tanjas blogg och den är grym! Föll pladask för detta inlägg som är så otroligt klockrent. Att viktnedgång bara handlar om kalorier in Vs. kalorier ut är […]

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar