Annons
10 September 2010

Gör dina Motgångar till Framgångar!!!

Du har alla chanser i världen att göra dina motgångar till framgångar! Visst söker vi framgång och glädje och lycka, allihopa? Man vill ha saker för att man verkligen tror att när man fått vad man vill ha, så blir man gladare och lyckligare.

Och ofta så VÄNTAR vi med att “bli glada” tills vi fått det vi vill ha. Lyckan beror på något som vi väntar på att få tillgång till…Men om ditt mål är att vara glad just nu, så måste du ju uppskatta Just Nu…helt plötslig glömmer man att varje tillfälle i livet kan vara en glädje stund.

Kan du välja att tänka:” Livet är bra, hur det än är, och det ger mig glädje!”? Kan du finna styrka ur de stunder livet känns som om det går utför?

Jag har haft många sådana tillfällen i mitt eget liv, där jag verkligen kämpat hårt för att se ljuset i tillvaron, och en av de mest transformerande stunderna var när jag förlorade min far som hade cancer. Det var lika smärtsamt som det efteråt blev livsbejakande.

Jag kunde känna att istället för att fokusera på ständig sorg, som fanns där hela tiden och väldigt länge, så kunde jag få inspiration av den människa han var, och leva starkare och gladare. Tacksam över att jag fått tillgång till en sådan fin förebild.

Live Life:)

Läs mer om:  Framgångar, motgångar

Kommentarer

 1. Sofie,  14 September, 2010 19:46

  Bra skrivet! Har sett de två första avsnitten av Biggest Loser Sverige, och tycker du är grymt inspirerande! Själv tränar jag TRX, och har sett att ni använder det i programmet. Har du några bra tips på övningar med TRX:en? Undrar också var du köpt dina militär- träningstights, väldigt snygga! 🙂

 2. tanja,  17 September, 2010 11:29

  Hej Sofie
  Haha Tightsen finns på American Eagle Outfitters (kanske bara i USA?) och trx är ett redskap jag älskar att använda:))) När man köper ett TRX system så får man jättebra tränings tips i form av en dvd tror jag…så är det iallafall hemma i USA. Jag gillar all bålträning med TRX! Superbra!!

 3. Sofie,  20 September, 2010 21:19

  Tack för svaret! Ska spana in både övningar med TRX:en på nätet och kolla om jag kan hitta tightsen & beställa! 🙂

 4. Joakim,  22 September, 2010 20:54

  Tja Tanja!

  Måste börja med att du är en grym Pt! Jobbar själv som Pt som egen företagare på flera gym!
  Jag har en liten fråga angående ditt jobb i USA. Har länge själv velat åka ditt och titta på marknaden! Hur började du jobba där? Räcker arbetsvisum eller bör jag försöka skaffa ett grönt kort, hoppas på att inte behöva gå så långt som att jag måste gifta mig med någon för att få uppehållstillstånd :p

  http://www.joakimbostrom.com

 5. Maria.,  23 September, 2010 17:48

  Hej Tanja! Jag är helt förvirrad över hur jag ska bli av med mina sambokilon. Det handlar inte om så många men ogillar känslan av att “det buktar ut över jeansen”.. Kanske 5kg ungefär vill jag bli av med. Förr gillade jag BodyPump och Step, men jag har tyvärr ingen möjlighet att börja träna klasser igen då jag har fått betalningsanmärkning. Jag är student och funderar på hemmaträning i kombination med någon sorts konditionsträning. Problemet är bara, jogging eller powerwalks? Det står olika överallt. Vilket är mest effektivt? Hur hur börjar jag? Hur länge? Jag är 167cm och väger idag 57kg. Vore glad om du kunde tipsa mig och bra konditionsträning!

  Hälsningar, Maria.

 6. tanja,  25 September, 2010 17:21

  Hej Maria
  ja vad är mest effektivt? Man kan se det såhär: din kropp kräver en viss energimängd för att ta dig framåt 2 km tex. Du kan springa 2, då tar det kortare tid, och du kan gå i rask takt, då det tar längre tid. Om du är i bra kondition så kan du springa, oh under samma tid som du gått 2 km, kanske springa 4. DSjälvfallet är det då mer effektivt att jogga!! Men om du är helt otränad, så kan det ju innebära skaderisk att börja springa meddetsamma, DÅ ska du börja med powerwalks!! Jag tycker såhär, börja med att bestämma hur lång din cardio runda ska vara: Fortsätt sedan att förbättra din tid på samma runda under ett par-tre veckor!! Då har du ett mål OCH du gör framsteg i din kondition!! Du kan också gå till http://www.loudfitness.com och checka in din 10 veckor till bättre fitness vanor bloggen:)) där finns massor med tips!!!! MVH
  Tanja D

 7. tanja,  25 September, 2010 17:23

  Hahaha Hejsan
  Nej gifta sig för papper är olagligt tror jag!? Det är svårt att få grönt kort, men om du har special skills så får man ett artist visum. Mer än så vet jag tyvärr inte:) Lycka Till

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar