Annons
30 December 2011

Gott Nytt År till er alla

Så fort jag gå på ett flyg så får jag redan något sorts perspektiv som är annorlunda är det jag lämna bakom mig. Tanken att jag har något nytt och fantastiskt framför mig ger mig energi…jag såhär i slutet av ett år ganska slut på energi mentalt, fysiskt kanslomässigt, och det känns naturligt på något sätt. Sverige väntar med familj, glada ansikten vart jag än går, umgänge med vänner som jag saknat och så klart de där sakerna som jag vant mig av med; folk som går in i mig på stan utan att be om ursäkt(amerikanare är så super artiga haha) och folk som självmant äter sill i burk:) min favorit är senaps sill!! Efter min vanliga ritual, att skriva dagbok som börjar på flyget och under hela resan, och efter ett par sidor växer en helt ny uppgraderad Tanja fram. Detta är min nyårs ritual, titta tillbaka, se vad som inte funkat så bra, glädjas över det som varit fint, och fundera över vad som kan förbättras eller förändras i det nya året. Nya möjligheter, nya möten med människor och tanken att allt är möjligt får mig att längta till 2012! Tack för att ni läst min blogg, delat med er av era tankar och känslor, och jag hoppas för mer allt det där nästa år! Live Life Loud!

Jag vill önska alla ett Gott Slut i goda vänners lag, och ett Fantastiskt Nytt År!

http://tanjadjelevic.com/blog/2011/12/22/happy-holidays/

Tanja

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar