Annons
31 December 2012

Gott Slut och Välkommen 2013!!

Jag lovad att sprinta till mållinjen, och det har hållit mitt löfte. Jag har engagerat mina vänner, de jag älskar, de som inte har lika lätt att komma upp ur sängen på morgonen. Känner att jag kan lämna 2012 med gott samvete, och en HEL DRÖSE nya erfarenheter och vänner.  Mitt förslag är att Börja 2013 men ett självklart beslut av Vad du vill Åstadkomma och att Våga leva ditt Bästa Liv. Kan du dra ner på förväntningar och illusioner av vad som kommer att göra oss lyckliga, och glädjas över vad som verkligen är viktigt? Kärlek, Familj, Hälsa, Givmildhet, Njutning, att få Skratta. Alla de här sakerna har en väldigt viktig gemensam nämnare: De är Gratis! De finns där för att utnyttjas och användas. För att avnjutas och delas med till sitt yttersta med de man älskar och ibland kanske inte ens känner så väl. Om du försöker och Misslyckas, så sörjer du vad du förlorat en stund, och fortsätter framåt, en erfarenhet rikare. Om du försöker och Lyckas, använd den vackra Livskraft du nu fyllts med och dela med dig! Livets berg och Dal Bana är förutsägbar: när man varit nere en stund så vet man att den enda vägen är uppåt…och så går det…

Jag LOVAR att Älska utan begränsning
Rikta det där lite åt min Familjs håll, och förlåta dem
Ge min Kropp precis vad den behöver för att förbli Stark
Leka Lite
Ge Mycket
Busa Mest
Skratta och ABSOLUT Gråta
Det är så jag kommer att förbli Redo
För Dig
Jag Önskar Er ALLA Ett Fantatsiskt 2013!!!
Lev Livet Högljutt!!
Happy New Year 2013

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar