Annons
14 October 2010

Hälsotips från Hollywood…

Hur tränar man smart för bästa resultat? Träning ar en hel vetenskap. I Hollywood, och nu också i Sverige, så betalar man för att lära sig att träna och äta, och lära sig knepen som bygger bästa kroppen. Av kändisar som Oprah och Jennifer Garner, och deras tränare om de är villiga att dela med sig.

I urskogen av råd och rön, så rekommenderar jag alltid att ha båda fötterna på jorden och leva så naturligt som möjligt. Med det sagt så är följande hemlisar oumbärliga:

 

1. Ät så naturlig mat som möjligt. Har någon trixat med den (halvfabrikat, tillsatser, konserveringsmedel, kemiska ingredisenser, malda gryn), så är den svårare att bryta ned för kroppen. Satsa på fettsnålt protein, frukt med höga doser av antioxidanter och massor med grönsaker, gärna råa!

 

2. Träningen ska vara lika delar högintensiv och lågintensiv. Styrka 2-3 ggr i veckan, fettförbränning 3-5, och vila vila, glöm absolut inte att vila! Gör alltid lite mer än vad du tror att kroppen klarar – det ska alltid vara en utmaning, vare sig det är på mental eller fysisk nivå.

 

3. Utstråla Hälsa!! Din attityd gentemot det du gör, och hur du tränar är ett knep som många underskattar. Lev och tänk hälsa. Inspirera dina vanner och familj. Ta med dem på en träningsrunda i solen. Laga hälsosam mat ihop. Ha en hälsodag en gång i månaden, det är en fantastisk framgång att göra det tillsammans!

 

 

Kolla in Loudfitness.com för mer tips!

 

Läs mer om:  träningstips

Kommentarer

 1. Sofie,  17 October, 2010 19:47

  Roligt med lite tips, gillar särskilt idén om att utstråla hälsa och göra saker i hop! Har ett par frågor angående maten, har du några tips på bra mellanmål, och ngt som är bra & enkelt att ha med efter ett löpningspass? Ha det gott! / Sofie

 2. Krizzy,  19 October, 2010 23:25

  Hej Tanja!

  Jag är en ungdomlig 40-talist, 67 år. Jag vill gå ner ca 5-6 kg, men ALLA reportage och dieter så är det betydligt yngre tjejer som framhålls.Jag är väldigt fåfäng och avis på Er alla unga tjejer med de smala kropparna. Så såg jag ut tills jag var ca 57-58 år. Efter att jag passerat 60 så verkar det JÄTTESVÅRT att få resultat.
  Har du något/några tips så skulle jag bli JÄTTEGLAD!!!!! 😀

 3. martina carlsson,  21 October, 2010 0:04

  hej tanja..

  tackar för en mkt trevlig blogg,, brinner för min träning,då jag tränar 7 dagar i veckan.. man mår så bra i både hjärta och själ och kropp av att träna det är underbart.. det är livet…:-) jätte kul och följa biggets loser sverige.. och framför allt följa din blogg här och även loud finess.. du är grym….du insperar många människor att både börja och forsätta leva ett hälsosamt liv…

  tack..// martina

 4. tanja,  23 October, 2010 17:22

  TACK Martina!

 5. tanja,  23 October, 2010 17:28

  Hej Kära Krizzy!! Ja det ska Tomtarna veta att träning definitivt inte är reserverat för alla unga tjejer som omslagen visar. Det är ju faktiskt så att träning har en viss “föryngrande” effekt dock:) Är det rätt ord jag använder? :)) Om jag hade vetat hur du äter och rör på dig tjejen, så hade jag kunnat hjälpa mer specifikt, men vad jag kan göra är att be dig gå till min engelska blogg på http://www.loudfitness.com och göra din 10 veckors transformering. Likaså kommer det en bok i Januari som du kan följa i 10 veckor för att se hur det funkar för din kropp! När vi blir äldre så måste vi bara röra på oss lite annorlunda kanske pga av vissa krämpor och dieten blir vädligt viktig eftersom ämnesomsättningen naturligt går ner. Så är det:). men det är inget du inte kan jobba med…man måste bara hitta rätt väg!! Lycka Till:))

 6. tanja,  23 October, 2010 17:29

  Hej Sofie! Enkla svar: protein shake eller en banan!

 7. martina carlsson,  23 October, 2010 23:40

  hej igen Tanja..

  kul och följa biggest loser både på nätet och tv.. funderad elite på att gå med i biggets loser klubben,, får man personliga råd och tips av dig tex då.. el hur funkar det. ja jobbar även på att gå ner i vikt, och går på itrim för attf å hjälp med detta. men har gått där i tre år snart, och känner att det behövs in lite nytt nu.. ny form av träning, idag kör jag styrka blandat med kondition, promenader och cykel. tips?? då 6-7 gånger i veckan..
  tack för alla tips man finner på din blogg..
  och åter igen,, du är GRYM!!!!

  martina

 8. tanja,  28 October, 2010 3:13

  Hej!
  Jag du får råd på BL Kulubben av både mig och Mårten som är en fantastisk tränare:)) och människa! Jag tycker att det är jättebra att du engagerar dig i din kropp och din hälsa och iTrim verkar ju göra ett jättebra jobb de också. Men för att förändras så behöver du förnya:) så testa ett par månader och se om du gillar det. Kämpa på och lycka till

 9. tanja,  20 November, 2010 18:09

  Jaha där ser man. Bara du mår riktigt bra och är hälsosam länge! Lycka Till 🙂

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar