Annons
28 April 2010

Heta träningstrender i Hollywood just nu!

Det är faktiskt här i Los Angeles som många världskända fitnesstrender skapas. Behovet av förändring riktas mot det trendiga Hollywoodklientelet, och stimulerar kunniga tränare, dansare och andra proffs att skapa nya häftiga satt att träna och röra sig på.

Jag jobbar ju själv på flera av de trendigaste gymmen, och där har man en förmåga att chocka, skapa och verkligen lyckas med sina kreativa och nyskapande klasser. Inget för den extremt traditionella så att saga, men om du vågar “kliva ur lådan” så är det här något för dig!

Självklart kan man ju fråga sig hur effektiva metoderna egentligen är, och hur hög skaderisken blir, men på det stora hela så är idén att skapa en motiverande miljö där man kan röra på sig, lyssna på musik, och komma i form medan man har roligt – och det är i min värld den absolut bästa motiveringen… Har man roligt så buggar man det med passion och engagemang!

Vissa trender slår igenom mer än andra, många är heta just nu, och tro mig – jag kommer att säga mitt, så att ni inte behöver undra. Jag har valt ut de mest populära och nyskapande träningsformerna just nu – och de närmaste dagarna kommer jag att ta upp dessa här i bloggen. Så håll utkik!


Kommentarer

 1. Juni,  28 April, 2010 20:09

  Jag gillar verkligen din blogg Tanja! Ska bli så spännande att läsa om alla nya träningstrender. Can´t wait! Jag försöker variera mig så mkt som möjligt och gillar allt ifrån spinning till strip aerobic. Så skönt att läsa om någon som lever mitt i det galna Hollywoodlivet men med båda fötterna på jorden och distans till det hela! Tack!
  Kram

 2. tanja,  10 July, 2010 14:30

  Tack!! Skicka gärna frågor och funderingar så kan jag skriva mer om vad som händer här där jag bor…och ja här är ju lite galet…tur att man har ett helt salt kar med sig (nypa salt hehe)..
  MVH
  TAnja D

 3. Mona Knutsson,  26 July, 2010 15:31

  Hej Tanja! Det ska bli jätteroligt att se
  dig i Biggest Loser i höst,jag vet inte om
  du kommer ihåg mig,jag bodde på Österäng
  i Kristianstad på 80-talet.Jag hette Persson i efternamn då och jag har en
  CP-skada.

  Många Kramar från Mona

 4. tanja,  09 August, 2010 3:28

  Men Kära Mona
  Jag ber så mkt om ursäkt om jag har fel, men jobbade inte du ihop med min mamma? Om det inte är så så ber jag självklart om ursäkt, men i vilket fall som helst så tackar jag för stödet:)))))

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar