Annons
2 April 2010

Hitta träningsglädjen med din inre motivation

Nykär och överenergisk. Kombinationen av nyhet, kemi och rädsla blandas och simmar runt i maggropen som en svärm nyvakna vårfjärilar. Helt plötsligt luktar kaffet godare, all musik talar ett språk man förstår och man springer omkring med ett fånigt leende nästan jämt.

Av någon anledning infinner sig energin då man MINST anar det. Onsdag kväll, efter hemlagad middag och ett glas vin, och tanken på att väckarklockan ska ringa kl 5.45 är helt bortblåst!

Istället är man fullt engagerad i ett samtal om livets mening, världen, universum och till och med luktsinnet ar fött på nytt. Man kommer i säng alldeles for sent, för att vakna alldeles för tidigt nästa morgon (dock fortfarande med ett leende på lapparna), och så fortsätter det i ett kärleksfullt rus.

Kan man hitta ett sätt att hitta den här kärleken för sig själv? Finns det något sätt att skapa energi, och använda den till sin egen fördel: lukta, höra, smaka, röra, och se inspiration till att rycka upp sig till beach- och bikiniårstiden?

För med denna inre motivation (och rätt näring såklart) kommer man inte bara över platan, utan längtar till nästa gång man far njuta av en stunds rörelse.

Läs mer om:  glädje, kärlek, motivation

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar