Annons
6 July 2010

Hollywood efter Independence Day

Jaha, då var man på plats i syltburken igen! Resan hem gav mig en rejäl flygplansförkylning och jag kan inte för någonting förstå hur folk hostar och nyser rakt ut i flygplansluften!! Men efter bara en dag i bingen så är jag på fötter igen och gör min konventionella, men ändå inte, runda.

Första klienten är Frank Zappas fru, en lite excentrisk dam (om man vet något om Zappa så är detta inte en överraskning alls) men ett väldigt kärt återseende. Sedan är det Equinox, superflashiga gymmet på Sunset Plaza som gäller…många kära återseenden där med.

 Jag inser att jag saknat mitt nuvarande hem, och att min valda familj (mina vänner här) valdes av en anledning… Mitt hjärta blir varmt när jag kommer hem till en ren lägenhet, ett fullt kylskåp och massor med kärlek… Det är verkligen så att resor och erfarenheter som den fantastiska resa jag just avslutat, ger ett nytt perspektiv.

Alla somnar vi lite i vår vardag, eller hur…? Hur gör man för att påminna sig om vad som är speciellt i världen man alltid lever i? Min vardag är att få se Alexander Skarsgård svettas på gymmet, se en transvestit på gatan utanför och direkt därefter slita med barnen i Comptons innerstads skola…men det är ju bara vardag…sa jag att jag UPPSKATTAR min vardag!???:)


Läs mer om:  Alexander Skarsgård, vardagen

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar