Annons
28 January 2012

Hollywood i Januari

Det är Fredag morgon, och dagen framför mig är smäll packad med träning, coaching och motivering. När jag vaknar, så ligger jag ofta kvar i sängen en stund och ser dagen framför mig, visualiserar det goda. Jag är tacksam för att bo i en stad där Januari för med sig fågelkvitter och solstrålar som kittlar näsan i ottan. Drar mig upp ur sängen, och går igenom morgon rutinen som ska ta mig till Runyon Canyon på en hajk med kollegan innan jag tar hand om alla andra…detta är obetalbart. Högst upp på toppen tittar jag ut över LA och säger fortfarande lite imponerad efter 16 år till mig själv: ” Jaha här bor man!” Vilken grej och vilken resa, en jag aldrig vill glömma att uppskatta! Full av liv tar jag an dagen, som för med sig de typiska LA sakerna man nu är så van vid: trafiken står ofta stilla på en Fredag men man diggar fett till musiken i bilen, Bendable Body (min nya Flexibilitets klass) på Equinox drar otroliga 35 pers (ingen är gladare än jag över att folk börjar ta den hör typen av träning på allvar!!), och min nya skådis kund är säkert bara hyperaktiv pga av att han är hög på att vara sig själv!! Där emellan är det arga bilister, försenade räkningar, arbets konflikter, och det eviga ekorrhjulet…precis som hos vem som helst. Jag gillar att påpeka, att det jag förespråkar, behöver jag alltid också SJÄLV jobba på. Balansen mellan det jobbiga, och det som är fantastiskt, se det goda och vara uppmärksam inför det mörka. Kvällen avslutas med att jag får sammanstråla med det finaste besöket jag haft på länge, sådant som värmer hjärtat..Min vän Sonny som var med i första Biggest Loser produktionen är i stan och hälsar på, och jag får vara med när han är ute och Lyser upp världen med sin positiva anda…det är de små stunderna med de stora goda människorna jag älskar mest. Lev Högljutt!

Kommentarer

  1. Hälsosamma hälsningar från Hollywood | Måbra,  01 February, 2012 0:16

    […] Klicka här för att komma till bloggen! Dela: […]

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar