Annons
21 September 2012

Ibland tappar jag lusten

Ibland tappar jag verkligen också lusten!! Att peppa, förklara, argumentera FÖR hälsan. VERKLIGEN! Det finns dagar då jag sagt samma saker (känns det som haha) och hört samma frågor, om och om igen…jo ibland så säger det stopp i burken (vet inte om det är hjärtat eller hjärnan, antagligen båda) och så måste jag få fylla på. DÅ, just DÅ ringer min kund och nu vän och absolut Motivation: Pernille, den fantastiska Danskan som kommit från matstörningar, otroligt mörk självbild och as kass attityd, nuledes existerande i en mycket ljusare tillvaro, och säger “:Jag ska springa triatlon på Söndag!!!!” Själva tanken att denna människa ger sig på detta är stor som Universum!! Vi har tränat, kämpat, svettats, sprungit, men inte för att träna för ett trialton inte. HON har slitit med sin kroppsbild, brottats med sina tankar, och åkt känslomässig berg och dal bana, för att landa stabilt, skina starkt, älska sin kropp (ha på sig tajta tights och snygga toppar) – och här var vi nu, på Classic Triatlon i Malibu, UTAN Triatlon träning!! Jag har inga ord för vad som hände härnäst. Hon avslutade på 2 timmar och 4 minuter. Hade ett leende på läpparna som bara kan jämföras med Tarahumara indianernas förnöjda smile när de springer. Jag solar mig i hennes skugga, och hoppas att jag också en vacker dag förtjänar att skina lika starkt som hon gör. Fy Fan va jag älskar mitt jobb!!!

Lev Högljutt!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar