Annons
30 September 2012

Jag är redan kär i Stockholm

Vilken grej!!! Här satt jag och fånade mig om det trista vädret (i jämförelse med mitt andra hem där det var 30C när jag åkte), typ “huu vad ska man ha påååååå sig??”, och Stockholm sportar friskt med mild, mjukt solig höst.  Restauranger, parker och mysklädda människor omvartannat, och jag har fortfarande ALDRIG haft en dålig mat upplevelse i Stockholm. Vinden dansar i löven, och än så länge sitter Svensken ute och fikar, lapar i sig sista ljuset. Jag erkänner en väldigt hög pjosk nivå från mig själv! Visserligen har Herr Jet Lag mig i trans halva dygnet, men den andra halvan är jag en alert friskus om redan fått avnjuta mina älskade tjej kompisars närvaro-super babes på HÖG nivå…JA på tal om Babes!!!! Den fantastiska gruppen B.A.B.Y. som jag får medverka i, i regi av den otroligt entrepeneuriska Malin Nylen och andra urcoola och entusiastiska fitness tjejer, där vi skriver om, inspirerar och lever Träning och Hälsa, har en promo på gymet Rosa Skrot där alla B.A.B.Y medlemmar får 20% på medlemskap! Nice!!!! Det är skönt att få vara med om något som är en del av Den Stora Bilden-och som har potential att inspirera en stor grupp människor. Trots allt, så andas jag min egen tränings och hälso filosofi, och om den inspirerar en enda människa så är jag tacksam. En person inspirerar en annan, och så går det framåt i sakta men stadigt mak. Att få vara med i B.A.B.Y. betyder dock om man kan nå fler på en gång, och få RABATTER på gym och Fitness tillställningar tjohoo….Då blir det som Julafton och Födelsedag på samma gång!!

Lev Högljutt!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar