Annons
23 June 2011

Jag finns här ändå!!!

Varje dag så har vi det underbara privilegiet att göra val.  För varje stund som går så finns det beslut att fatta och val att göra som kommer att påverka vår framtid på olika sätta, stora eller små. Ska jag säga ja till den här mannen i mitt liv, ska jag ta tunneln eller bron, ska jag ringa eller inte och hur kommer detta då att påverka mig? Ett av de viktigaste och djupaste valen är de som händer när man försöker  finna en balans mellan det logiska tänkandet och hjärtats röst. Väldigt ofta så är de två på helt olika planeter och det gör valen komplicerade, och det är då vi snurrar in oss i för mycket cerebrala symfonier, istället för att lyssna på hjärtat! Jag har ett vädligt viktig val att göra den här veckan, och jag har då turen att välja mellan saker som alla är nära mitt hjärta. Åker jag hem till Sverige för att spela in TV, och på så sätt inspirera, eller stannar jag här i LA och jobbar med mitt barn program och min underbara kunder? Det är skönt att veta att Biggest Loser kommer att inspirera många osynliga och ledsna vad som än händer! Och jag finns alltid här, vare sig det är genom BL eller Loudfitness.com eller på bloggen.  Jag vill upprepa vad min underbara kollega Jeannette Jenkins sade på vår Fitness Shoot med Kelly Rowland ( ute med nya låten Motivation) igår:  Du måste själv tycka att du förtjänar att välja det som är bäst för dig! Jag önskar er allt mod som ALLTID behövs när man ska följa hjärtat…Live Life Loud

Tanja

Kommentarer

  1. Anna,  30 June, 2011 10:39

    Tänk om det fanns fler som du!! Gud vad världen hade sett annorlunda ut!
    Du är så grym, vilken insperation. Tack.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar