Annons
31 January 2011

Kropps Medveten Helg

PUST! Efter en video shoot och en fotoshoot med coolaste Skånska fotografen Pavel Ythjäll här i LA, så känns det verkligen att man behöver skaka av sig speglar och fejka poser och sätta sig ner med en skön bok!!  Båda teamen har varit super snälla och trygga, men man bli verkligen påmind om saker som kroppsfixering och själv kritik. Nu är det en bara en vecka kvar till födelsedagen, och jag måste säga att det här året har redan bjudit på så mycket inspirerande saker: Cecilia Dyberg och Vecko Revyns Size Hero, rehab mattan Bed of Nails framfart i USA och nya underbara virvelvindar i form av Pavel och Nancy, Nicole filmaren och Rooney Mara…Och så vill jag gratta alla Vattumän, för nu är det dags!!!! Gör alla motgångar till språngbrädor:)

Live Life Loud

Kommentarer

 1. Håkan,  02 February, 2011 21:08

  Snälla tänk på att skriva korrekt. Det blir lättare att läsa och ser så mycket mer proffessionellt ut. Kropps medveten helg, bör vara kroppsmedveten helg.

  “Det är stor skillnad på en röd hårig sjuk sköterska och en rödhårig sjuksköterska”

  Tack på förhand.

  // Håkan

 2. tanja,  08 February, 2011 7:32

  Ha!! Tack Håkan…Jag har ju bott i USA i 15 år och tyvärr så går det inte obemärkt förbi att jag nästan bara talar Engelska hela dagarna…men tack för att du läser bloggen ibland!!
  MVH
  Tanja D

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar