Annons
1 December 2012

LA solig morgon

Det här är utsikten från min lilla balkong i West Hollywood. Frulle: havergrynsgröt, Chia frön, Mandel, min gröna juice och såklart mitt kaffe..Man är ju Kaffe afficionado (bättre ord än beroende tycker jag;)). Mina kära väntade vid hemkomst, med öppna armar och jag kröp rakt ner i dem. Kan inte förklara känslan av att få krypa ner i min egen säng. Eller kanske bara känslan av att HA en egen säng!! Och så den där känslan av att vara kluven igen. Jag kallar den Emotional JetLag. När man saknar det man precis lämnade, men inte riktigt ville lämna. Mina 8 veckor i Stockholm var MINST sagt händelserika. Jag fick träffa grymma fitness eliten och lära känna nya underbara eld själar. Vara med att förändra liv, och bli pressad till mitt eget yttre. Jag kan inte tänka mig att uppleva livet på något annat sätt än så. Eldigt, fullt, intensivt och meddetsamma…LA lovar dock en fin dag. Jag är så lyckligt lottad att ha två hem där jag trivs så bra. Det är inte så lite lyxigt!! Vad är du tacksam för idag?

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar