Annons
1 November 2010

Lite Tjej-Perspektiv

Det är något fantastiskt spännande och förväntansfullt med en ny månad, en ny vecka, en ny dag… Om man har tur och möjlighet, så kan man fylla den dagen, eller den nya stunden, med precis vad man vill. Det är ett perfekt tillfälle att lägga om livsstilen, och sikta in på en mer medveten bana med träning, god mat, kärlek och glädje. Att leva sitt liv till fullo börjar med att ta vara på sig själv och jobba på att vara sitt bästa Jag: Att må bra, se bra ut, och finna en balans och en mening.

När jag tanker på vad det betyder att få vara kvinna i världen idag, så fylls jag av så mycket beundran och glädje av att tänka på hur långt vi kommit. Allt ser ju inte ut som i det svenska klimatet! Eftersom jag i mitt jobb fokuserar mest på kvinnor, och träffar tjejer från alla “walks of life”, så får jag ta del av så mycket som inspirerar, ger insikt och får mig motiverad regelbundet.

Nyligen tränade jag en skådespelerska som i början av vår träningsperiod inte ens kunde se sig själv i spegeln medan hon tränade. Hon ryggade tillbaka, och vred huvudet ur led för att slippa spegeln. Efter långa tränings- och coachingpass så inte bara tittar hon i spegeln, utan älskar att komma till gymmet och röra på sig!

Efter att ha få pratat med många tjejer och funderat ut vad som får dem att vilja gå framåt och vad som gör dem till starka kvinnor så visar det sig att tillåtelse att ta hand om sig själv spelar en enormt stor roll.

 

Kommentarer

 1. mathilda,  01 November, 2010 23:49

  tjena!! vart kommer dina träningsbyxor ifrån som du hade i dagens biggest loser?? militärinspirerade, SKITSNYGGA!! måste veta!

 2. Pernilla Hellqvist,  11 November, 2010 23:12

  Hej Tanja! Du är min absolut största förebild och jag har planer på ett framtidsyrke liknande ditt. Jag skulle gärna vilja dela lite tankar och ha lite råd. Vill du maila mig så att jag har din mailadress? Skulle verkligen uppskatta det!
  Kram Pernilla Hellqvist, 19 år från Gotland

 3. tanja,  14 November, 2010 2:15

  Hej Pernilla
  Du kan nå mig på tanja@loudfitness.com
  T

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar