Annons
9 April 2011

Lyssna när Du talar!!

Någonting som följt med mig hela livet, sedan jag bodde i lilla men underbara Kristianstad, är hur mycket jag blev påverkad av vad andra sade om mig. Och om min familj. Och om andra människor. Jag kände nog att folk i allmänhet kanske inte riktigt vågade säga vad de tycket till varandra så det blev mycket prat “vid sidan om”. Det är en lång resa och ständig resa att försöka lyssna på sitt eget hjärta, och sina egna åsikter, och vara mindre berörd av vad andra tycker och tänker. Det är kanske en av de svåraste övertygelser att hålla fast vid: att vara öppen för vad människor Känner för en, och kanske inte alltid vara sårbar för hur de Tänker om en. Man kan ju faktiskt inte leva utan att vara påverkad av de man älskar och andra i sin omgivning, vi är ju trots allt Sociala Djur som tycker om att leva tillsammans…iallafall ibland haha!  Men vårt behov av att vara omtyckta, älskade och accepterade dämpar vår egen inre röst, och dess nödvändighet. Jag kunde brottas, mer i mina yngre år av, med om vad jag gjorde var rätt eller fel i andras ögon, om jag följde mitt hjärta.  Nu försöker jag med jämna mellan rum befria mig från de yttre rösterna, och höja volymen på mitt hjärta istället, OCH det är fortfarande ofta en kamp!! Jag blir mer och mer medveten om att för mycket tid är helt förlorad på att vänta på att någon ska ge mig eller dig den tillåtelse att acceptera att just det som rör oss i hjärtat, är sanning för oss. Tänk på det när någon på gymet eller i spåret tittar på er och säger att det ena är bättre än det andra och att du nog inte kan tro att du kan dansa dig till hälsa…Jag dansade i ett vardagsrum med mina vänner igår kväll, och blev så svettig så det var tramsigt!!! Lyssnar Du på dig själv??

Häng på på twitter: Loudfitness!!

Live Life Loud!

Tanja D

Kommentarer

 1. Maggi,  10 April, 2011 16:05

  Jag har blivit mycket bättre att lyssna på mig själv med åren.Vilket är oerhört skön. Man har lixom hittat ett annat lugn i sig själv.

  Trevlig söndag!

 2. tanja,  16 April, 2011 2:56

  Skönt eller hur!! Hylla lugnet inombords!

 3. Rebecka,  09 February, 2012 23:43

  Oj, världen är liten Tanja! Tittade precis på biggest looser sverige och bestämde mig för att hitta lite inspiration till min träning på sin blogg. Blev sjukt förvånad när ja ser att du har bott i Kristianstad, där jag kommer ifrån. Har du svängarna förbi antingen Kristianstad eller Kalmar så hade det varit roligt att se dig och få lite tips och ideer!
  Hoppas allt är toppen!
  Vänliga hälsningar Rebecka 🙂

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar