Annons
2 July 2011

Min Stora Kärlek ASICS Gel

Solen har redan varit uppe hur länge som helst känns det som! Ändå är klockan bara 7…så fort jag öppnar ögonen tänker jag på hur lyckligt lottad jag är att leva där solen värmer nästan jämnt. Veckan har varit full av nya kunder, att finnas där för dem och stödja och peppa, motivera och pusha. Nu är det min tur. Det spritter nästan i benen för jag vill bara ut i solen, i min minimala outfit, för inget får vara i vägen mellan känslan av den varma luften, och solen mot min hy…och så är det ju skorna då..mina in gågna ASICS Gel som jag bara flyger fram i. De står där och väntar, redo för kampen mellan asfalt och mina svettiga blåsiga fötter. När stunden är kommen så drar jag på mig mirakel skorna, väl använda och fjäder lätta på min fot. Första kilometer joggar jag förbi alla unga Hollywood skådespelar studenter som trängs i timmar framför The Griddle Cafe, svänger upp på Fairfax ave mot Runyon Canyon och springer på lite starkare. Någon tutar! Alltid någon man känner i den här hooden-det är ju min hood!! För varje steg jag tar, stiger kampen mellan viljestyrka i medvetandet och att springa långsammare för att det är jobbigt. Någonstans runt 5 km kickar den sköna känslan av att vara hög och klara av en timmes löpning till…Jag susar förbi chock rosa Bougamvillor och Lila Trumpet blommor, doften av natt blommande Jasmin buskar slår emot mig (min favorit!!). Skorna hänger fortfarande med, som ett par trogna mini trampoliner. Jag flyger nu. 7 km. Nu har jag om möjligt ännu mer energi…börjar undra var den kommer ifrån! Tillbaka till The Griddle där det fortfarande står ett 30 tal i kö…går ner för min gata, svettig, det pulserar i hela kroppen, solen bränner mitt skinn, endorfinerna bubblar, och min allmänna attityd har tagit sig en helomvändning…den här timmen får mig att känna mig som en Drottning alldeles redo att njuta av stunderna idag..Lev Livet Högljutt!!

Kommentarer

 1. Marie Persson,  02 July, 2011 20:40

  Phu .jag blev ju nästan trött bara jag läser om din spring tur …men önskar att jag hade orkat springa så<3

 2. tanja,  09 July, 2011 22:48

  Hahahaha du vet ju att jag alltid haft myror i baken!! Kram

 3. Jennie,  13 July, 2011 20:43

  Hej!

  Vilket underbart liv du lever i mina ögon, hur hamnade du over there? Jag har en släkting som ska utbilda sig till personlig tränare och drömmer om att kunna jobba i LA. Har du något bra tips eller ngn bra idé som jag kan ge henne?
  Själv har jag precis börjat med viktväktarna för att bli av med en hel del kilon (delvis gravidkilon)så jag kan börja springa och träna igen.

  hälsningar
  Jennie

 4. tanja,  04 August, 2011 5:28

  Hej Jennie
  Jag kom hit och började plugga för 15 år sedan, och efter det så ledde det ena till det andra…Jag tror inte att jag hade någon annan tanke i början än att jag ville se världen, försöka mig på något som jag aldrig ens haft en tanke på att göra, och absolut inte ge upp…och här är jag idag!! Mitt råd är faktiskt att gå en universitets utbildning i USA, om det är här hon vill plugga. Här kan man läsa kinesiology på universitets nivå, och när man är färdig är det lättare att få arbetstillstånd. Lycka till med träningen och kom ihåg att det är kontinuitet som faktiskt är det allra viktigaste så gör saker som du också tycker är roliga för då kommer du kanske tom att längta till träningen!!! Varma hälsningar
  Tanja

 5. Christel Daleborn,  28 August, 2011 13:10

  Hej Tanja!
  Jag vill tala om för dig att du är en stor inspirationskälla för mig. Vaje gång jag förlorar mig själv, öppnar jag din bok “Livskraft” and I’m back. Jag älskar oxå Asics löparskor. Asics på Latin står för “Anima Sana In Corpore Sano” som är en variant på “mens sana in corpore sano”, det vill säga “en sund själ i en sund kropp”. Talar väldigt tydlig för helhet. Tusen Tack Tanja, Vänliga hälsiningar Christel

 6. tanja,  28 August, 2011 18:59

  Det var underbart att höra! Tack Christel…jag visste faktiskt inte detta om ASICS och nu känns det ännu bättre att springa i dem haha! Njut av dagen!
  MVH
  Tanja

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar