Annons
9 May 2011

Mina tränings-färgade simglasögon

“Vad kommer du att använda för övningar när du tränar mig?” En skådespelerskas fråga i första skedet av transformeringen. Den får mig alltid att rynka lite oförstående på näsan…Hur svarar jag? Så kommer kampen (som aldrig egentligen har någon chans) mellan att säga vad någon vill höra, som att det FINNS GENVÄGAR, eller hålla sig till sanningen. Jag tänker ofta i de stunderna hur mycket måste man EGENTLIGEN motivera känslan av att må bra, i kropp och själ? Att ha en frisk levnads stil som ger så mycket energi och livsglädje…Jag känner mig ignorant när jag inser att jag bara ser världen genom mina egna tränings färgade simglasögon. Vad min nya klient försöker försäkra sig om är nog mer om jag kan hjälpa henne…”Kan du hjälpa mig?” Ett litet rop på hjälp, en utsträckt hand inpackad i rationella och påtagliga frågor. Jag överväger mina svar, med den luriga baktanken om att jag så småningom kan guida henne till att lyssna på sin kropp och svara på sina egna frågor. När Jennifer Stone kom till mig ett par år sedan, och vräkte ur sig all ångest om att hon HATAR gym och verkligen AVSKYR att springa, så satte jag munkavle på mitt ego som ville säga ” men vill du inte MÅ BRA-det ska väl inte vara så svårt???” och sade istället att vi ska ta en dag i sänder och se vad som händer. På Söndagen den 15 Maj så springer vi hennes första 10 K i  The Santa Monica Classic. Motiveringen kommer inifrån styrkan man skapar av att tappert och modigt våga sig ut på okänt vatten, och få POSITIVT resultat! Man kanske inte alltid lyckas med varje steg, men om man försöker passionerat och  handlings kraftigt så är den kraftfulla känslan av dessa redan en känsla av glädje. Har du själv känt såhär någon gång i ditt liv?

Live Life Loud!!

www.loudfitness.com

Läs mer om:  energi, Livslust

Kommentarer

 1. Florence Brunberg Johansen,  09 May, 2011 12:36

  Ha ha ha du vet Tanja hur jag känner igen mej själv i denna inställningen till motion o gym. Men tack vare att jag ville visa DEJ i första hand att jag kunde (bästa avsnittet i Biggest Loser är när du säger hur trötta o lata Jag o Rune var, o att du hade noll tro på oss) Då tänkte jag vänta du….du vet inte hur mycket det taggade mej o jag glömmer aldrig när vi möttes på finaldagen. Älskar dej för att du gav mej styrkan att lyckas efter 57 år av beg o dalbana med vikten. Kram från FLO

 2. Anna,  18 May, 2011 12:00

  Åh, du är så galet snygg! 🙂 Och jag måste bara fråga om dina militärtights som du haft på dig på några bilder, dom är sååå galet snygga! Vart har du köpt dem? Kraaam!

 3. tanja,  23 May, 2011 3:56

  Hej Anna,
  Du är så gullig, tack för din entusiasm:)
  Du vet inte hur många gånger jag fått den här frågan haha…De har jag inhandlat på American Eagle Outfitters som finns här i LA, och jag vågar påsatå att de inte finns längre för det var ju så längesedan jag köpte dem! MEN checka deras websida ändå, man vet ju aldrig.
  MVH
  Tanja

 4. tanja,  23 May, 2011 3:58

  Älskade FLO,
  Under er transformering så var ni verkligen en inspiration…och såhär ett år senare, när jag ser hur ni verkligen har förändrat ert sätt att tänka om er hälsa, så vet jag varför jag älskar mitt jobb! Så är det!! Tack själv!
  Kram
  Tanja

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar