Annons
13 January 2011

Möten med Människor

Andra veckan i Januari ger mig massor med tillfällen att tänka på vad jag verkligen vill ha! 2011 har redan kommit med mycket energi, och många olika projekt, men vad underbart det är när man träffar människor som inspirerar till att tänka till, känna efter och kanske tom beundra. Möten med människor måste vara det vackraste som finns. I interaktionen och samspelet så reflekteras man inte bara i den andres spegel, men man lär sig om livet som man aldrig hade kunnat göra genom att läsa en bok, eller titta på en film. Det är upplevelsen och reaktionerna som är lärare, och själv är man en liten elev i skolbänken igen, men den här gången med öppet sinne. Vem har du träffat idag? Har du lärt dig något? Om du Vem eller Vad inspirerar dig att leva, älska, vara nyfiken? Hoppas iallafall att du njuter!

Live Life Loud

Tanja

Läs mer om:  inspiration, motivation

Kommentarer

 1. Cecilia, Livsstilsdesigner!,  13 January, 2011 16:20

  Jag var och fikade med min assistent idag och då kom det fram en kvinna som sålde rosor. Jag köpte en av henne för att hjälpa henne med lite pengar till hennes sjuka bror.
  När min assistent och jag sedan gick så gav jag rosen till en äldre kvinna som jag mötte och hon blev så glad och rörd så hon fick tårar i ögonen. Det värmde inom mig.
  Jag lärde mig, eller blev påmind om hur lätt det är att förgylla dagen för en helt främmande människa och hur viktigt det är att vi faktiskt gör det.

  Ha en härlig dag och tack för ett bra inlägg!

 2. SOFIJA,  14 January, 2011 1:19

  REGARDS FROM STOCKHOLM.
  I WISH U ALL THE BEST IN NY!!
  SOFIJA

 3. tanja,  08 February, 2011 7:34

  Hej tjejen!!
  Jag trooooor det är på G!!!
  Njut!
  MVH
  Tanja D

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar