Annons
23 June 2010

Nu är det nästan slut, men bara Början!

Min tid på Biggest Loser Sverige lider mot sitt slut. Det har varit omtumlande att se viljestyrka och sådant mod växa fram ur de människor jag och Mårten Nylen har jobbat med under 9 veckor…Det bästa av allt var att de bevisat att allt man tar sig för klarar man, om man verkligen vill!! Vilken Triumf!!

Nu njuter jag av mina sista två dagar i hemlandet, sedan bär det av till Grekland i en vecka där jag får vara super fit Auntie åt mina kära brorsöner (ja ni kan räkna med att vi ska springa, spela basket och vara hurtbullar såklart!!).

Jag lämnar Sverige med en känsla av uppskattning. Det är verkligen Fantasiskt!! Stockholm lever upp i en underbar perfekt sommar, syréndoften fyller luften och till och med den Svenska blygheten (i konstrast till den Amerikanska Loud Mouth-heten;)) är charmig…Mitt hjärta är fullt, och jag är redo att fortsätta resan…


Läs mer om:  Biggest Loser, Sverige

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar