Annons
5 September 2010

Nu Drar Vi Igång Biggest Loser!!

Är ni redo att bli inspirerade av 14 absolut fantastiska och starka människor? Den 6:e September drar Biggest Loser på TV 4 igång kl 20.00! Här visar de fina hur länge de försummat sig själva och deras kamp att komma tillbaka till livet. Vad anledningen än är: hälsa, samlevnad, bara kärlek gentemot dem själva eller för tävlingens skull!!

Inspelningen av programmen är något som man bara kan drömma om att få vara med om, och det mest fantastiska är att fick se vanliga dödliga som du och jag, ta tag i sitt liv för att de verkligen VILL och bevisa att förändring är möjligt och att elden kommer INIFRÅN!!!!!

Mitt möte med Krigarna (det är mitt officiellt myntade ord för dessa underbara människor:)) är livsförändrande, och mitt möte med Mårten Nylen har gett mig ett helt nytt perspektiv på människan. Han är en Guru!! Kolla själva!! Är ni nyfikna??

Live Life


Kommentarer

 1. Malin,  08 September, 2010 23:59

  Hej! Vill tacka för en bra blogg, du skriver så bra inlägg! 🙂 Ska bli roligt att följa Biggest loser nu i höst. Håller på att kämpa själv med vikten och det är inte lätt. Har varit överviktig i ca 8 år och har under den tiden nästan levt på glass och choklad. Har prövat alla möjliga bantningsmetoder (ViktVäktarna, Xtravaganza, Nutrilett, Naturdiet..) och gått ner en del men sedan har jag återgått till att äta onyttigt och då har jag gått upp ännu mer. Nu kör jag långpromenader plus äter nyttigare och det går sakta men säkert neråt. 🙂 Men för mig räcker det att titta på godis så går jag upp i vikt…har jättelätt att gå upp i vikt men lika lätt att gå ner om jag verkligen skärper mig. Jobbigt att leva så, att HELA tiden behöva tänka sig för..men tydligen är det så min kropp fungerar.
  Kram Malin 🙂

 2. Emma,  10 September, 2010 22:13

  Kan du inte skriva ett inlägg om BL träningen. Hur funkar det att gå från 0h träning till flera timmar om dagen. Hur snabbt vänjer sig kroppen med så mycket träning? Blir man totalt övertränad och sedan får kroppen lov att “stå ut” med att vara det i ett antal veckor? Skulle vara så intressant att förstå den processen.

 3. tanja,  17 September, 2010 11:19

  Hej Malin
  De här bantnings metoderna är ju till för att gå ner i vikt snabbt, och sedan går man ju lika snabbt upp igen för att man börjar äta: Och man måste ju äta!!! Det finns tyvärr inga genvägar, och inte förrän man förstår det så kommer det att börja fungera:) Men det GÅR!! Det lovar jag:) Även om det går trögt och mn måste ge upp en del saker som godis etc, så kan man ju se det från en annan synvinkel: att äta godis och få kort njutning för stunden, eller att må bra på insidan och utsidan i hela sitt liv!! Tack för ditt inlägg:)

 4. tanja,  17 September, 2010 11:26

  Hej Emma
  Jo det man ser på TV är ju inte hela berättelsen. Våra deltagare har fått göra MYCKET föreberedande träning (ordentliga uppvärmningar etc), recovery träning (nedvarvningsträning som typ att sitta och trampa långsamt för att få syre till alla muskler) etc etc..Det ni ser på TV är ju bara de mest intensiva situationerna:). Våra deltagare mår bra allihopa och är väldigt glada att de fått lära sig att träna rätt och inte ta genvägar. Tack för ditt mail!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar